2023. december 13., szerda

Novák Katalint kérdezem, hogy tud-e az ENSZ közgyűlés plandémiás politikai nyilatkozatáról, amit elvileg ő is szentesített a jelenlétével


Novák Katalin köztársasági elnök asszonyt már kérdeztem korábban, hogy az ENSZ idei szeptemberi közgyűlésén milyen dokumentumokat írt alá, arra akkor azt válaszolta, hogy semmilyent. Nos, közben természetesen az ENSZ hivatalos honlapján is napvilágot látott például a járványügyi megelőzést, felkészülést és választ  célzó ENSZ politikai nyilatkozat, amit azon a bizonyos szeptemberi közgyűlésen fogadtak el. 

A kutyaság az, hogy valóban, ezt nem kellett kézjegyével ellátnia köztársasági elnök asszonyunknak, mert ezt csak közzétették az ENSZ honlapján, aláírások nélkül, azaz az elnök asszony és a világ többi vezetője, úgy tűnik, a puszta jelenlétével igazolta és hitelesítette ezt a politikai nyilatkozatot. 

Egyébként ez a nyilatkozat az Egészségügyi Világszervezet tervezett plandémiás szerződésének előfutáraként is van emlegetve, olyan érdekességeket tartalmaz, mint hogy a részes államok, azaz az ENSZ tagállamai elköteleződnek például az oltástétovázás leküzdése és az oltástétovázást erősítő ún. "álhírek" elleni összehangolt fellépés mellett. 

Kapcsolódó:

Political Declaration of the United Nations General Assembly High-level Meeting on Pandemic Prevention, Preparedness and Response (un.org) 

Novák Katalin semmit nem írt alá New Yorkban, saját állítása szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése