2023. december 13., szerda

Mikóplazma az új nyavajatörés. Várjunk csak, nem a réminjekciók egyik mellékhatásáról van szó?


Az Egészségügyi Világszervezet nevű globális terrorszervezet és a kommunista bolsevik diktatúra Kína nem adja fel és újra próbálkozik, ezúttal a mikóplazma nevű baktérium okozta enyhe, senki által nem látott tüdőgyulladásra, mint járványra próbálnak rájátszani, persze hamar lelepleződnek, mert ugye a mycoplasma (székelyül mikóplazma) okozta tüdőgyulladás szerepel például a Comirnaty nevű méreg hivatalos mellékhatásai között is. 

Azaz a baktériumot jó eséllyel pontosan ilyen injekciókkal juttatták be az emberekbe, hogy ott aztán a rendkívül hatékony és biztonságos, de pláne roppant hihető tesztjeikkel kimutassák azokat. 

A Pfizer-BioNTech még 2021-ben közölt egy dokumentumot, amikor a biológiai licenszet igényelte az amerikai OGYÉI-nél, az FDA-nal (U.S. Federal Drug Administration), amely felsorolja a géninjekcióik kábé összes lehetséges mellékhatását (szerintük), és ebben a több oldalon egymást követő betegség-felsorolásban ott található a mikóplazma baktérium okozta tüdőgyulladás is. 


Persze az egészségügyi fasiszták magyarországi ügynökei, a szélsőbalos index.hu és Szlávik János "infektológus" azonnal huhogásba is kezdtek. 

Kapcsolódó:

Szlávik János is megszólalt az Európában terjedő halálos kínai járványról (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése