2024. március 2., szombat

Bednárik Ágoston, a szalagavatón rosszul lett, majd elhalálozott gimnazista a Semmelweis Egyetem dékánjának kisebbik fia lenne?

Tavaly november végén, a szalagavatón lett rosszul, majd egy hét múlva el is halálozott Bednárik Ágoston, a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium egykori diákja, adta hírül maga az iskola, de számos fősodratú médiaoldal is. 


Nos, egy szemfüles ellenálló a Rejtélyes, oltás utáni elhalálozások és súlyos megbetegedések Facebook csoportból észrevette, hogy az áldozat jó eséllyel magának Bednárikné dr. Dörnyei Gabriellának, a Semmelweis Egyetem dékánjának a kisebbik fia lehet. 


Az ellenálló megvizsgálta a dékán asszony Facebook profilját, és ott a számos családi fotó alapján tisztán látszik, hogy Bednáriknénak három gyereke van (vagy volt). Az egyik családi fotón például saját magát, Bednárik Zitát és Bednárik Dánielt megjelölte, a harmadik, legkisebb gyerekét viszont nem. 


Az ellenálló ez alapján könnyedén beazonosította Bednárik Zitát, a dékán asszony lányát, aki jelenleg egyetemista, viszont a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban végzett. 


Az ellenálló könnyen be tudta azonosítani Bednárik Dánielt is. Bednárik Dániel a Szegedi Egyetemen végzett, infektológus-gyerekorvos, a Heim Pál Gyerekkórház rezidens orvosa. Kovidfasiszta. 




Na de ki lehet a rejtélyes harmadik gyerek, aki nincs fenn a Facebookon, vagy legalábbis nincs megjelölve az édesanyja fotóin? Ki ez a 2022-ben immár kamasz srác?


Az oknyomozás további láncszeme, hogy az életrajza alapján Bednárikné Gabriella 2005-2008 között volt GYES-en. 



Egy 2005-ben született gyerek pontosan 18 éves, azaz gimnáziumi érettségiző korú 2023-ban. 

Az oknyomozás idáig tart, az eddig rendelkezésünkre álló információk alapján tehát a Semmelweis  Egyetem Bednárik családnevű dékánjának van egy fia, aki 2023-ban érettségiző korú, és akit nem jelöl meg (két másik testvérével ellentétben) a Facebook bejegyzéseiben. A lánya a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium diákja volt, a nagyobbik fia nyíltan kovidfasiszta. És adott egy elhunyt, Bednárik családnevű 18 éves gimnazista a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium szalagavatóján, akinek nevét tudjuk, az arcát és a családját viszont nem ismerjük. 

És hogy miért érdekes mindez? Hát mert amennyiben a feltételezésünk igaz, és az elhunyt a Semelweis Egyetem dékánjának kisebbik fia, akkor joggal feltételezhetjük, hogy a fiú, családi háttere alapján, oltva volt COVID-19 injekcióval, legnagyobb valószínűséggel Pfizer Comirnaty készítménnyel. 

És a halála az injekció vagy injekciók után következett be, akárcsak a korábban elhunyt Debreczeni Ákos 17 éves gimnazista esetében. 

Kapcsolódó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése