2024. március 26., kedd

A lónyai hídért tüntetett a lónyai Mi Hazánk Mozgalom

 


Megtartotta tüntetését a Mi Hazánk Mozgalom Fehérgyarmaton, a Kossuth téren, Tilki Attila fideszes országgyűlési képviselő fogadóirodája előtt. A tüntetés a lónyai híd megvalósításáért lett bejelentve.

A tüntetésen elhangzott beszédemben felemlítettem, hogy azért állította le a lónyai híd és vele együtt másik 270 közérdekű beruházás megvalósítását a fidesz kormány, kormányrendelettel, mert kell a pénz az ukránok támogatására.  







Mint ismert, a lónyai híd érdekében közérdekű adatigénylést nyújtottam be Tilki Attila parlamenti képviselőnek, amire nem válaszolt, majd a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság intézkedését sem méltatta válaszra. Helyi népszavazási kezdeményezést is benyújtottam, azonban kiderült, hogy az út, amelyhez a híd is tartozna, a magyar állam tulajdonában van, és így arról helyileg nem lehet dönteni. 
Maradt a tüntetés, mint civil nyomásgyakorlási eszköz a fidesz NER tagokra, köztük kiemelten Tilki Attilára. 
A rendezvényen a résztvevők egy közérdekű bejelentést is aláírhattak a híd megépítésének ügyében, és egyet azért, hogy hívassák be az ukrán konzult azon az alapon, hogy a Mi Hazánk parlamenti képviselőit életveszélyesen megfenyegették ukránok, és egy ukrán az Ajdar zászlóaljból azzal kérkedett egy tévéműsorban, hogy el tudják és el is akarják foglalni Magyarországot. 


 

Kapcsolódó:

270 beruházást állítottak le Magyarországon Tilki Attila irodavezetője szerint, köztük a lónyai hidat is - közben 50 milliárd eurót szavaztunk meg Ukrajnának ismét (ruszinkarpatalja.blogspot.com)


Nem a község tulajdona a lónyai hídnak a helye, hanem a magyar államé, ezért nem lehet róla helyileg népszavazni (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése