2021. november 8., hétfő

A Heim Pál kórház nem kíván tájékoztatni arról, hogy hány gyerek került "oltás" után hozzájuk, és milyen megbetegedésekkel

Noll Szatmári Enikő kereste meg közérdekű adatigénylésben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet, arra volt kíváncsi, hány gyerek volt az intézménybe beutalva idén szeptember 1-től október 20-ig, azok közül hány volt "beoltva" az "új koronavírus" ellen, és ez utóbbiak milyen megbetegedésekkel kerültek be az intézménybe.



A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet válaszában közölte, hogy a kérdéses periódusban hány járó és fekvőbetegük volt, azonban azt nem, hogy ezek közül hány volt "beoltva" az "új koronavírus" ellen, sem azt, hogy az "oltásban" részesülteknek milyen megbetegedéseik voltak, álláspontjuk szerint ez nem közérdekű adat, és egyébként sem ők kezelik az illető adatot. 


Kapcsolódó:

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet


1 megjegyzés:

  1. Honnan veszik a bátorságot, hogy titkolóznak előttünk, amikor mi "választottuk" őket, és JOG SZERINT ŐK A MI SZOLGÁINK ÉS NEM FORDÍTVA!!! ...miért is kell egy kórházi dolgozónak hallgatásra felesküdni?? ...nyilván bűnözők tesznek ilyent!!!

    VálaszTörlés