2021. november 7., vasárnap

Nincs semmi látnivaló a Modernánál Japánban, csupán rozsdamentes acél részecskék voltak a "vakcinákban" - az NNK válaszolt

Határidőben válaszolt a Nemzeti Népegészségügyi Központ arra a közérdekű bejelentésemre, amelyben a Moderna gyógyszeripari nagyvállalat "vakcináinak" azonnali visszahívását kértem, tekintettel arra, hogy Japánban akár másfél millió ilyen készítményt is visszavonhattak a piacról a bennük levő ismeretlen eredetű fekete anyag miatt. 

A NNK tájékoztatott, hogy rozsdamentes acél darabkák voltak az a bizonyos "fekete anyag", amiről a sajtó beszámolt, hogy a Moderna készítményeiben azonosították Japánban, a készítmények Spanyolországból származtak és Magyarország nem onnan vásárolja a saját Moderna készítményeit. 

Ez alapján a NNK szerint nem indokolt ezeknek a készítményeknek a bevonása. 

Közérdekű bejelentésemben azt is javasoltam, hogy a magyarországi Moderna készítményeket civil felügyelet mellett be kelljen vizsgálni laboratóriumban, ezzel kapcsolatosan a NNK nem válaszolt semmit.



 





Kapcsolódó:

Japánban csomó Moderna "vakcinát" visszahívtak, mert valami fekete anyag volt bennük - a Moderna oltások leállítását és a teljes készlet bevizsgálását követeljük (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése