2021. november 3., szerda

Gulyás Gergely védettségi igazolványának azonnali bevonását követeli a Szent Korona Igazsága csoport

Közérdekű bejelentésben fordultam, a Szent Korona Igazsága csoport tagjaként a miniszterelnökséghez, amelyben kérem, hogy Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter ún. "védettségi igazolványát" azonnali hatállyal vonják be.

Kérelmemet arra a sajtóhírre alapoztam, amely szerint Gulyás Gergelyt pozitívra tesztelték az új koronavírusra. A miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis három oltás után lett koronavírusos. 

Miután több ilyen eset is napvilágot látott a sajtóban, hogy két vagy három oltás után is új koronavírusos lett valaki, azt kérem a miniszterelnökségtől, hogy az állampolgárok életének és egészségének megóvása érdekében kormányrendeletben rendeljék el az ilyen személyek kovidnáci igazolványának azonnali bevonását. 

Továbbá kérem, hogy a kovidnáci kártyával rendelkezőkre is ugyanazok a tesztelési szabályok vonatkozzanak, és ugyanazok a korlátozó intézkedések, tekintettel arra, hogy a COVID 19 egy fertőző betegség a jelenlegi definíció szerint, tehát akit ezzel diagnosztizálnak, az fertőz. 



Kapcsolódó:

Gulyás Gergely koronavírusos (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése