2021. november 30., kedd

Annyit beszélt Merkely összevissza az utóbbi időben, megint etikai vizsgálatot kértem ellene, tegyétek meg ti is


Ismételten etikai vizsgálat kezdeményezése iránti kérelmet nyújtottam be a Magyar Orvosi Kamarához nevezett Merkely Béla ellen. Dokumentáltam, hogy nevezett a sajtó nagy nyilvánossága előtt állította, hogy nem lesz Magyarországon ún. "negyedik hullám" az ún. "új koronavírus" terjedésében, valamint azt is állította, hogy az ún. "oltás" hatékonysága sokkal tovább tart, mint fél év. 

Azonban mostanra kiderült, például a Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos weboldalán található egyik tájékoztatóból, hogy mégiscsak lett Magyarországon ún. "negyedik hullám", valamint Péterfi Zoltán, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ infektológiai osztályának vezetője arról is tájékoztatott, hogy az ún. "oltás" hatékonysága nem haladja meg a fél évet. 

Következik, hogy nevezett Merkely Béla, aki szakképzettségét tekintve kardiológus és nem virológus, téves információkat nyújtott a nagy nyilvánosságnak, megsértve ezzel a Magyar Orvosi Kamara Küldöttközgyűlése által 2011. szeptember 24-én elfogadott és 2012. január 1-én hatályba lépett Etikai Kódex II.5. (3) és II.27. (2) pontjában foglalt, fent hivatkozott etikai normákat, amelyek leszögezik, hogy az egészségügyi személyzet által nyújtott tájékoztatásnak mindig a valóságnak megfelelőnek, tárgyilagosnak és őszintének kell lennie valamint a nyilvánosságnak adott információknak világosnak, tényszerűnek és elfogulatlannak kell lenniük.  



Kapcsolódó:

Merkely Béla a negyedik hullám érkezéséről beszélt - Videó (life.hu)

Keveset ér a több mint fél éve kapott oltás (vg.hu) 

NOVEMBER 1-TŐL ÉLETBE LÉP A LÁTOGATÁSI TILALOM MINDEN KÓRHÁZBAN (nnk.gov.hu) 

Kérelem etikai vizsgálat indítására Merkely Béla ellen, mert az illető "orvos" NWO maszk ránkkényszerítésével tiporná sárba a szabadságjogainkat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése