2021. november 17., szerda

"Kincses csomagolj! Boldogkői bilincsben! Rusnyai a vírus!" - a Magyar Orvosi Kamara előtt tüntetett az Ellenállás - képgaléria

 



Nagy érdeklődés övezte azt a demonstrációt, amelyet a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elé szerveztek az újvilágrend hathavonta kötelező oltását elutasító normalitáspárti civilek november 15-én déli 12.00-tól. A MOK megint szüneteltette az ügyfélfogadást a tüntetés napjára, akárcsak a szeptemberben ugyanitt szervezett tüntetéskor. 



A tüntetés céljai között szerepeltek a Kincses Gyula nevű egyén (a MOK jelenlegi elnöke) menesztéséért, a Magyar Orvosi Kamara etikai megtisztításáért, a tisztánlátó dokikkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen való fellépés. 

A tüntetés előzményei nevezett Kincses Gyula vállalhatatlan kovidfasiszta, az oltatlanokat hátrányosan megkülönböztető, nyilvánosan hirdetett ideológiája, és a Magyar Orvosi Kamara politikai alapú bosszúhadjárata a tisztánlátó, normalitáspárti orvosok ellen, mint dr. Pócs Alfréd vagy dr. Tamasi József.

A tüntetésen mintegy 800 személy jelent meg, köszönhetően az igen változatos programnak, amelynek kiemelkedő momentuma volt dr. Dolores Cahill és dr. Heiko Schöning, az Orvosok Világszövetsége elnökségének online, zoomon keresztül történő élő bejelentkezése.

   

Neves hazai normalitáspárti egészségügyi szakember felszólalókban sem volt hiány, dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József mellett felszólalt dr. Turcsányi Zsolt, dr. Bodó Sándor, dr. Ormay Péter, dr. Tomasovszki László is, bejátszott videóüzenetet küldött dr. Matyijcsik Sándor és dr. Farkas András.

Bangó Atilla a 31 éves lánya, Bangó Júlia 3. oltást követő elhalálozásáról beszélt, Oláh Katalin oltáskárosult is felszólalt.


A civilek közül Noll Szatmári Enikő, Csibi Barna, Bódis Csaba, Tarczi István és Vörös Péter szólaltak fel, az összegyűlt tömeg a "Kincses csomagolj!", "Boldogkői bilincsben!", "Rusnyai a vírus!" rigmusokat skandálta. Bajna "Elég 2020" című dalának néhány akkordját is be sikerült játszani. A hangosításban, tehnikai megoldásokban a Népszuverenitás Mozgalom is segédkezett. 

 

      

   

A rendezvényen egy parlamenti képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Párt színeiben politizáló Duró Dóra képviselő asszony is tiszteletét tette, igaz, nem felszólalóként, hanem csak civilben, erről a saját Facebook oldalán tájékoztatott. 

Képgaléria:















Kapcsolódó:

Tüntetés a Magyar Orvosi Kamara előtt Kincses Gyula menesztéséért, a valós párbeszédért, a kovid gyerekoltások ellen, a kötelező kovidoltás ellen (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése