2021. november 6., szombat

Feltételhez kötöttem Bódis Csaba felszólalását a MOK előtt november 15-én tartandó tüntetésen

A természetgyógyász Bódis Csaba is jelentkezett, hogy fel kíván szólalni a Magyar Orvosi Kamara előtt november 15-én, Kincses Gyula leváltásáért, a Magyar Orvosi Kamara etikai megtisztításáért, a tisztánlátó dokikkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tartandó, Noll-Szatmári Enikő és általam szervezett demonstráción.

Bódis Csaba saját Facebook idővonalán lekicsinylően nyilatkozott egy adott pillanatban arról a munkáról, amit a Szent Korona Igazsága telegram és Facebook csoportok tagjaként, azelőtt a Korona Igazsága telegram csoport tagjaként, azelőtt meg szabadúszóként én is igen intenzíven kifejtettem. Ez a munka nem más, mint jogi akciók, petíciók, kérvények, panaszok, feljelentések, közérdekű bejelentések, közérdekű adatigénylések, népszavazási kezdeményezések kigondolása, megszerkesztése, elküldése és a nyilvánosság felé való közlése, a lassan két éve tartó Újvilágrend alatt. 


Éppen ezért, mint a MOK előtt november 15-én tartandó tüntetést bejelentő személy, feltételt szabtam Bódis Csabának a felszólaláshoz, amely feltétel az alábbi, "Kihívom Bódis Csabát" című, a bitchute videómegosztóra feltöltött videómból derül ki:

 


Kapcsolódó:

Tüntetés a Magyar Orvosi Kamara előtt Kincses Gyula menesztéséért, a valós párbeszédért, a kovid gyerekoltások ellen, a kötelező kovidoltás ellen (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Kérelem etikai vizsgálat indítására Merkely Béla ellen, mert az illető "orvos" NWO maszk ránkkényszerítésével tiporná sárba a szabadságjogainkat (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Mondtam már, hogy nem bizonyítható a "fertőzés" cselekménye, tehát kamu? Nos, ezt most élesben is leteszteljük, mert feljelentést postáztam Kincses Gyula ellen, aki szerint az oltatlanok veszélyeztetik az oltottakat (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

A Bódis-banda és a köztem levő háborúskodás kezdete, a hadüzenet. Nyújtsa fel a kezét, aki ezt lenyelte volna a békesség kedvéért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés: