2021. november 2., kedd

Bana Tibor nem tett feljelentést azoknak a ráoltásos haláleseteknek az ügyében, amelyről posztolt a Facebookon

 A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság nyomására végül válaszolt Bana Tibor országgyűlési képviselő arra a közérdekű adatigénylésemre, amelyben az iránt érdeklődök, hogy tett-e feljelentést a képviselő úr foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért, gondatlanságból elkövetett emberölésért azokban az esetekben, amelyekben tudomása van ráoltás következtében való elhalálozásról. Bana Tibor ugyanis a Facebook oldalán tette közzé, hogy tudomása van ilyen esetekről, és még a parlamentben is interpellált ebben az ügyben.

Bana Tibor kifejtette, hogy parlamenti képviselőként nem kötelessége a feljelentés megtétele, ezért nem tett feljelentést ezekben a tudomására jutott esetekben.


Kapcsolódó:

 Vizsgálatot indított a NAIH Bana Tibor ellen, mert nem válaszolt a ráoltásos halálesetekkel kapcsolatos adatigénylésemre (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Bana Tibort kérdezem, hogy amennyiben tud ráoltás utáni halálesetről, tett-e feljelentést (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Emberiesség elleni bűncselekmény-e a kötelező oltás? Panasszal éltem az ügyészi határozat ellen, Duró Dórára és Bana Tiborra is hivatkozok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése