2021. november 23., kedd

Orbán és Kuncze ugyanabból a járványkottából játszik


Paraszthajszállal maradt el Kuncze Gábor, a Szabad Demokraták Szövetsége egyik  "politikusának" oltatlanok elleni uszítása az ATV-n a pár nappal ezelőtti, Orbán Viktor "miniszterelnök" általi botrányos uszítástól, már ami az undorítóságot illeti. 

Mint ismeretes, Orbán Viktor azzal fenyegette az oltatlanokat, hogy "meg fognak halni", illetve a kormánykommunikációban az oltatlanokról azt állították, hogy "veszélyeztetik mások életét". Ezek miatt a botrányos megnyilatkozások miatt a Mi Hazánk Mozgalom máris közölte, hogy feljelentést fognak tenni közösség elleni uszításért, jómagam pedig rágalmazásért tettem feljelentést. 

A volt belügyminiszter szadeszos Kuncze szerint (akiről a wikipédia azt írja, hogy a társadalmi közhangulat "javítására" ciántabletták szétosztását javasolta az elégedetlen lakosságnak és egyéb botrányos megnyilvánulásai is voltak) az lenne a jó, ha lezárások és maszkhordás lenne, az oltás kötelező, és aki nincs beoltva, ne mehessen az utcára. Ismeretlen társai szintén az oltatlan közösség elleni uszításban jeleskedtek az ATV bulvárcsatorna egyik műsorában. 

Kapcsolódó:

"Az oltatlanok mások életét veszélyeztetik" ?! Magánindítványban jelentettem fel a "Magyarország Kormánya" nevű Facebook oldalt rágalmazásért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Kuncze Gábor (wikipédia)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése