2021. november 17., szerda

Dr. Dolores Cahill és dr. Heiko Schöning is felszólalt a MOK előtti tüntetésen, remek tehnikai megoldással, online jelentkeztek be


Az Orvosok Világszövetsége elnöke és alelnöke is felszólalt a Magyar Orvosi Kamara (MOK) előtt november 15-én tartott demonstráción, amelyet Kincses Gyula, a MOK jelenlegi elnöke menesztéséért, a Magyar Orvosi Kamara etikai megtisztításáért, a tisztánlátó dokikkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen szerveztek normalitáspárti civilek.

Dr. Cahill és dr. Schöning zoomon jelentkezett be, és egy nagyképernyőjű televízión lehetett őket követni.

Mindketten a szervezetük támogatásáról biztosították a magyar ellenállást, beszédük alatt akkora tömeg gyűlt össze, hogy a Szondi utcát szinte teljesen betöltötte, és a rendvédelmet biztosító rendőrség  ezért külön biztonsági emberek kiállítását kérte a szervezőktől. Ez a tömeg a két híresség beszéde után sajnos elapadt, a további felszólalók már jóval kevesebb ember előtt fejtették ki gondolataikat.

Kapcsolódó:

"Kincses csomagolj! Boldogkői bilincsben! Rusnyai a vírus!" - a Magyar Orvosi Kamara előtt tüntetett az Ellenállás - képgaléria (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése