2021. november 2., kedd

Az Úz völgyi rém felhívása a magyar lakossághoz - Állítsátok meg az RMDSz-t, hogy megszavazza a kovidnáci törvényt!


Az ultranacionalista, ún. "Calea Neamului", azaz a "Nemzetség Útja" Egyesület elnöke, Mihai Tarnaveanu nyílt levéllel, kéréssel fordult az erdélyi magyar lakosság felé.

A levelet Alexandru Dacia a vkontakte közösségi oldalon juttatta el hozzám, íme a magyar fordítás:

"Kérelem az erdélyi magyar lakosság irányába: gyakoroljatok nyomást a Romániai Magyar Demokrata Szövetségre, hogy ne szavazzák meg a zöldigazolvány bevezetéséről szóló törvényt. 

Mi, szabad románok ugyanezt tesszük a mi képviselőinkkel, több tízezer levelet küldünk már el nekik, a pártszékházaikat kifestettük stb. 

Feltehetitek a kérdést, hogy miért pont én kérlek ilyenre, akit ellenségként érzékeltek. 

Úgy gondolom, hogy az emberi méltóságunk és szabadságunk van sárba tiporva azáltal, hogy ha mondjuk be akarunk menni egy üzletbe, lecsippantják a QR kódunkat, felcímkéznek, mint valami árut. 

Álláspontom szerint az RMDSz nem képvisel titeket, amikor kéz a kézben a mi áruló pártjainkkal együtt szolgálja ki a globalista, a nagytőke és globális szervezetek háttérhatalmát.

Az RMDSz autonomista politikával etet benneteket, de kizárólag választási célzattal, és céljuk a saját zsebük megtömése. Valóban, ti is, mi is a saját önazonosságunkért harcolunk, a barikád különböző oldalán, és ez talán örökre így is marad, viszont kérdezem, hogy fogsz tudni a saját önazonosságodért harcolni, ha a polgármesteri hivatalban, egy üzletben a portás a bejáratnál leszkenneli a QR kódodat? Fel fogod tudni emelni a fejed ezek után? Ha az üzletezető azért fog kirúgni, mert nem vagy beoltva? 

Ha a jó Isten úgy akarja, akkor már emelt fővel szálljunk szembe egymással, ne úgy, mint valami szerencsétlenek, akiket éppen lecsippantott egy portás. 

Őszintén remélem, hogy a harcunkat az Úz völgyében, Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen tovább folytathatjuk, szemtől szemben, mint szabad románok és szabad magyarok, és nem mint a globalista háttérhatalom rabszolgái, akik nem mások, mint egy-egy vonalkód. 

Marionettbábuk, parírfigurák lennénk csak egy nemzetközi kovidkommunista rémrendszerben. 

Éppen ezért azt javaslom, sőt, arra kérlek, hogy győzzétek meg az RMDSz-es  képviselőiteket, szavazzanak nemmel a zöld igazolványra. 

Ha már harc, szabad emberként harcoljunk! Ha nem vagyunk szabadok, nyilván önazonosságunk sem lesz, amiért egyáltalán harcolhatnánk. 

Mihai Tarnaveanu, A Nemzetség Útja Egyesület elnöke"



Kapcsolódó:

Elbukott a kovidnáci igazolványról szóló egyik törvényjavaslat, közzétesszük az udemerések neveit, akik megszavazták (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Mihai Tîrnoveanu: Apel către maghiarii care trăiesc în România: puneți presiune asupra parlamentarilor UDMR să NU voteze proiectele de lege referitoare la impunerea Certificatul Verde! (activenews.ro)

1 megjegyzés:

  1. Olvastam én is ezt a felhívását a gazemebrnek, és bár korábban én is írtam, gondoltam hasonlókat, hogy a közös ellenfél ellen együttesen kellene fellépni, mégsem tartom jónak, hogy pont ő ír ilyesmiket.
    Persze, nem is tagadja meg önmagát, egy újabb cikkben már majdnem az udéméré, és rajta keresztül Magyarország nyakába varrja az egész nazzi-pass mizériát.
    https://www.activenews.ro/opinii/Mihai-Tirnoveanu-Revolta.-Duminica-7-noiembrie-ora-16-Piata-Universitatii-170466

    VálaszTörlés