2021. november 22., hétfő

Az ügyészek szerint "gyógyszer" a vakcián, a fogyvédők szerint "társadalmi összefogás" - egyikük hazudik, feljelentést tettem

Szabálysértési feljelentést tettem a Baranya Megyei Rendőrfőkapitányságon azok ellen a köztisztviselők ellen, akik nem "gyógyszernek", hanem "társadalmi összefogásnak" értelmezték az új koronavírus elleni vakciánt hivatalos átiratban. 

Merkely Béla új koronavírus elleni "oltást" reklámozó pécsi óriásplakátja ellen tettem panaszt még októberben a fogyasztóvédelemnél, a fogyasztóvédelmi hivatalként eljáró Baranya Megyei Kormányhivatal arról tájékoztatott, hogy a Pécs közigazgatási területén található óriásplakát nem gazdasági reklám, mert célja egy társadalmi összefogás. Éppen ezért a plakátra nem vonatkozik a gyógyszertörvény sem.

Azonban egy másik ügyben tett feljelentésemre adott (elutasító) főügyészi határozat, a Fővárosi Főügyészség NF. 2039/2021/4. sz. határozata egyértelműsíti, hogy az új koronavírus elleni "védőoltások" valójában gyógyszernek minősülnek. Ha pedig gyógyszernek minősülnek, akkor nyilván vonatkozik rájuk a gyógyszertörvény is. 

A két, egymásnak ellentmondó hivatalos tájékoztatás közül, logikailag, csak az egyik lehet igaz. 

Éppen ezért, feltételezve, hogy inkább a Fővárosi Főügyészség hivatalos álláspontja az igaz, a baranyaiak ellen tettem szabálysértési feljelentést a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2021. évi II. tv. 206/B. § (1) bekezdésben foglalt hamis statisztikai adatszolgáltatás szabálysértésének az elkövetése tárgyában.





Kapcsolódó:

Hiába van ideiglenes engedélye, mint gyógyszer, az injekció mégis inkább csak "társadalmi összefogás", ha a gyógyszerreklám-törvényről van szó (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Noha a hosszú távú mellékhatásai valóban "bizonytalanok", nem emberkísérlet az mRNS "vakcina" az ügyész szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése