2021. november 28., vasárnap

Novák Előd: a fogyást tegyék kötelezővé, ha már tényleg életet akarnak menteni! Összezárt az oltásellenes tábor, több városban tüntettek


Az ország több városában is összehangolt tüntetéssorozat vette kezdetét tegnap. A főváros mellett Mohácson, Baján, Tamásiban, Pécsen, Kaposváron, Miskolcon, Debrecenben és Székesfehérváron is tüntettek a "magyar" kormány megszorító intézkedései és kifejezetten a kötelező COVID-19 oltások ellen. 

A budapesti tüntetés felszólalói között ott volt a Mi Hazánk Mozgalom párt alelnöke, Novák Előd is, aki felszólalásában eredeti párhuzammal jelezte a kötelező oltások abszurditását, ha már valóban életet akarunk menteni, miért nem a fogyást tesszük kötelezővé, kérdezte.

Gurabi Ági zöldcsillagos oltásellenes mozgalom indítását hirdette meg, Czetli Balázs és dr. Fórizs Eszter sátras ellenállói is a budapesti felvonulásos tüntetést erősítették, keresetlen hangon ítélték el a botrányos, a COVID oltások kötelezővé tételéről szóló törvényjavaslatot, amit a volt DK-s, jelenleg független parlamenti képviselő, Székely Sándor nyújtott be, aki ezáltal gyakorlatilag országos közutálat tárgyává vált, teljes joggal.

Dr. Pócs Alfréd felszólalásában a Nemzetgyűlés fontosságát hangoztatta.

   

Miskolcon dr. Ormay Péter szervezésében gyűltek össze a tüntetők.

 

A legnagyobb tömeget Mohácson sikerült megmozdítani, ahol a főtéren tartott, immár harmadik tüntetésen ismét nagyszámú városlakó jelent meg. A mohácsi tüntetést a kötelező oltást ellenző pedagógusok szervezték. 


Debrecenben sajnálatos módon a szervező, Csete Nikolett arról tájékoztatott, hogy az ő rendezvényén nem szívesen látottak az oltásellenes üzenetek, ezért az ottani tüntetésre az oltásellenes kemény mag nem ment ki. 

                                      

Kapcsolódó:

Mohácson tüntettek az oltásellenes pedagógusok (hvg.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése