2021. november 20., szombat

A kötelező oltás nem is kötelező, és csak az egészségügyi tevékenység végzésére vonatkozó jogviszonyról szól - nagyot alkotott az ügyészség

Nem emberiesség elleni bűncselekmény a kötelező rémoltás előírása az egészségügyben dolgozók számára, mondja ki határozatában a Központi Nyomozó Főügyészség.

A Szent Korona Igazsága telegram és Facebook csoportok tagjaként tettem feljelentést még augusztus végén nevezett Orbán Viktor Mihály ellen emberiesség elleni bűncselekmények elkövetése tárgyában, mert előírta a kötelező rémoltást az egészségügyben dolgozók számára. Feljelentésemben arra hivatkoztam, hogy 441 esetben egy hónapon belül elhalálozás következett be a rémvakcinák felvétele után, hivatalos kormányzati kommunikáció szerint, ez pedig megvalósítja az "olyan körülmények közé kényszerítés, amely a lakosság egy részének pusztulásával fenyeget" tényállást. 

A feljelentést elutasította a nyomozó hatóság, azt állították, hogy a 441 esetből egyetlen egyben sem bizonyítható, hogy az oltástól következett volna be az elhalálozás. 

A feljelentés elutasításáról szóló határozat elleni panaszomban arra hivatkoztam, hogy Duró Dóra parlamenti képviselő asszony ismertetett egy esetet, amely során fiatal egészségügyi dolgozó oltás után egy napon belül elhalálozott, Bana Tibor parlamenti képviselő pedig Facebook oldalán két ráoltás utáni halálesetről számol be. Mindkét képviselőt tanúnak javasoltam.

A nyomozó hatóság egyáltalán nem foglalkozott ezekkel az általam hivatkozott bizonyítékokkal, hanem mantraszerű közlésekre szorítkozott végleges elutasító határozatában.

Álláspontja szerint nem állítható, hogy az oltás kötelező lenne, mert ha van orvosi ellenjavallat, akkor nem kötelező, másrészt az erről szóló kormányrendelet tulajdonképpen csak az egészségügyi tevékenység végzésére vonatkozó jogviszonyról, annak feltételeiről szól. 

A rendelet célja nem emberiesség elleni bűncselekmény azért sem, mert a rendeletalkotásra felhatalmazó törvény preambuluma nem azt írja, hogy a rendelet célja emberiesség elleni bűncselekmény lenne, hanem éppen ellenkezőleg, azt írja, hogy a polgárok egészségének megvédése a cél. 



Kapcsolódó:

Emberiesség elleni bűncselekmény-e a kötelező oltás? Panasszal éltem az ügyészi határozat ellen, Duró Dórára és Bana Tiborra is hivatkozok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése