2022. március 13., vasárnap

A szektaalapító Bertalan Attila hívására 85000-en jelentek meg állításuk szerint a "Rend-Szerváltók" tegnapi rendezvényén - a rendszerváltás mégis elmaradt

Kevéssé érdekli az immár szektává alakult ún. "Rend-Szerváltók" nevű Facebook csoportosulás fanatikusait, hogy, akárcsak a hivatásos politikusok, gyakorlatilag hantát hantára halmozva próbálnak minél szélesebb közönséghez eljutni. 

Bertalan guru például ENSZ drónokat hantázott egy korábbi, február 12-i megmozdulása alkalmával, hogy azok fogják megszámolni az összegyűlt tömeget, hogy megvan-e a szerintük kritikus 100000 fő, mert akkor úgymond "rendszert váltanak". Ugyanazokat a drónokat a mostani, március 12-i megmozdulásán már rendőrségi drónoknak nevezi. 

Az illető nagy népszerűségre akkor tett szert, amikor gátlástalanul terjesztette a közösségi oldalakon, hogy idén február 15-től az ötven fő feletti gyülekezésbe akár bele is lőhet a hadsereg, mert van rá felhatalmazása. 

Az észérveket, bármiféle logikát teljes egészében mellőző, kizárólag a szektatagok érzelmeire, elsősorban a félelmeikre alapozó egyfajta politikai üzenet, amelyet Bertalan és a szektatársai híresztelnek, egyszerű, mint a fakocka: amennyiben egy időben, egy helyen 100000 ember, a magyar lakosság 1%-a összegyűl, úgy ők úgymond "rendszert váltanak". És ennyi. Az, hogy a jelenlegi politikai rendszert milyenre kívánják "váltani", a szekta kommunikációjából nem derül ki. Ahogy az sem derül ki a szekta kommunikációjából, hogy ezeket a számadatokat, ezt az elméletet melyik törvényi előírásra, jogi normára vagy akár íratlan szokásjogra alapozzák. 

Híveik többnyire olyan, a közélettel, a politikával korábban egyáltalán nem foglalkozó személyek, akik kétségbeestek az utóbbi időkben bekövetkezett társadalmi, gazdasági, egészségügyi, morális, és az élet gyakorlatilag összes területét érintő, a történelemben eddig példátlan válságtól, és a számukra legkönnyebben megérthető, értelmi szintjükhöz legközelebb álló politikai üzenetet a leghangosabban hirdető politikai kalandorok felé fordultak. 

Az egyszerű és harsány kategóriában pedig a habzó szájjal, artikulátlanul üvöltöző, trágár és proli, gátlástalan Bertalan Attila nevű szektaalapítóval senki nem veszi fel a versenyt ma Magyarországon. 


Kapcsolódó:

A félművelt Bertalan Atillának nincs ínyére az oltásterror ellenes rendezvényünk, amire rászervezett - élő videóban mondta, hogy nyaljam ki a seggét (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

14 megjegyzés:

  1. Ma összegyûlt 100.000 ember, de ne zavarjon benneteket....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3ezer. Kb. Meg lehet számolni, csak szánd rá azt a kis időt. Van videó felvétel ami segít a szamolasban :)

      Törlés
  2. Engem nem zavar. Hálistennek összegyűlt, mégse lett rendszerváltás, úgyhogy mindenki számára látható, kamu az egész történet, találjatok ki valami mást.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok, akkor lelepleződött Attila. Csak hitegetett benneteket.

    VálaszTörlés
  4. Mit akarhat ez az ember (BA)? egyelőre nem látni politikai hátteret, pártot, aminek a szavazótáborát buzdítja. Gyanus, mert csak úgy nem hinném, hogy aktivkodik. Tény, hogy egyre többen gyűlnek össze, és egyre semmitmondó szövege van.
    Viszont, ha a harmadik út közös táborát érzékenyíti, és 3-án mindezek az MHM-re szavaznak, akkor részemről rendben lenne a dolog.
    Vagy valamelyik párt listás helyet ajánlott neki? meg lehet ezt nézni valahol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy mihazánkos háttere van, inkább baloldali, bolsevik.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. NINCS semmilyen pártérdekeltsége! ellenben azokkal akik ezt az oldalt mímelik...szégyellják magukat!

      Törlés
    4. Elgondolkodtató, hogy milyen szinvonalon áll a hazai többség:
      Az egyik oldal: "Piros lett a paradicsom nem sárga"
      a másik (elég nagy tömegbázis)
      egy ilyen locsi-fecsi majomra gerjed.

      Törlés
  5. Ostoba irigy írás ostoba hzs.okkal...tisztelet a kivételnek, aki érti is amit írt és ami történt és történik :-)

    VálaszTörlés
  6. ne haragudj, ha valamit nem lrtesz,nem vagy tisztában dolgokkal miért írsz hülyeséget? Szerinted a rendszerváltás abból áll,hogy megvan bizonyos számű ember és hátradőlhetünk? Ez most komoly? Van még feladat!

    VálaszTörlés
  7. Ezt osszátok, ne azt észt, mert sajnos abból kevés van :-)) https://www.napitema.com/2022/03/tegnap-20220313-a-magyar-emberek.html?m=1&fbclid=IwAR2Yc4C3VzzIAK8kYbI3raPFSvK9jQLInzhCihKxSaR67DOdxYvjt-yRMTg

    VálaszTörlés