2022. március 31., csütörtök

Nem tudni, a három mRNS shott, az ukránajnározás vagy valami más húzta-e ki a gyufát Istennél, mindenesetre elszámolásra rendelte a 49 éves M. Tóth Ildikót is

"Döbbent csend", "tragikus hirtelenség". Hányszor hallottuk az utóbbi időben, az újvilágrend mRNS injekciók bevezetése óta ezeket a szólamokat, és még hányszor fogjuk. 

Most például egy bizonyos M. Tóth Ildikót övez "döbbent csend", ugyanis a hölgy 49 évesen hunyt el, miután vírusfertőzéssel januárban kórházba került, tájékoztat a civishir.hu internetes portál. 


A hölgy közösségi oldalát szemlélve láthatjuk, hogy magával Karikó Katalinnal, a pfizeres rémmel fotózkodott tavaly decemberben, 3 (azaz három) mRNS oltás után. 

                                 

Az elhunyt közösségi oldalát böngészve találunk még ukrán zászlós posztot is, amelyben a neofasiszta Ukrajnáért "imádkozik", ezzel is megerősítve, hogy az áldozat elkötelezett híve volt az újvilágrendnek. 


Szerk. megj.: a kovi időszámítás kezdetén meg voltam győződve, hogy a sátáni kovid reklámot toló személyek mind be vannak avatva és tudatosan teszik, amit tesznek.  Valójában tényleg döbbenetes, mert úgy néz ki, ezt a feltűnően sok "oltassunk lehetőleg háromszor és posztoljuk ki a Facebookra" típusú halálesetet vizsgálva, hogy nem voltak semmibe beavatva, egyszerűen, személyiségük és intellektusuk szerint, elhitték a sátán szavát és aszerint cselekedtek. 

Kapcsolódó:

Döbbent csend: elhunyt M. Tóth Ildikó (civishir.hu) 

Újabb maszkfetisiszta bizonyítja az igazunkat - Oravecz Éva Csilla covidiótáknak csúfolta az ellenállókat, bizonyára oltatott is, mára halott (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Újabb kovidfasiszta propagandistával lettünk szegényebbek, de kibírjuk - a volt indexes Hegyeshalmi Richárd is megboldogult, valószínűleg ő is agyonoltva (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése