2022. szeptember 26., hétfő

Amiről az oltásidióta, tettestárs erdélyi magyar sajtó mélyen hallgat - 150-200 millió eurónyi mRNS méreg megy a szemétre Romániában


Alexandru Rafila román egészségügyi miniszter könnyed természetességgel, társalgási hangnemben számolt be az Antena3 televízió egyik adásában arról, hogy egyrészt cca. 3 millió ún. "oltást", azaz a koronavírus okozta nátha ürügyén az emberi testbe juttatandó mRNS injekciót kellett eddig megsemmisíteni, mert lejárt a szavatosságuk, viszont a jó hír, hogy további 8 millió még mindig van készleten, aminek mostanában jár le a szavatossága, és nem kell a kutyának se, még ajándékba se. A 8 millió adag génméreg, a megsemmisítéssel együtt kb. 150-200 millió eurójába került Romániának. 

További jó hír, hogy évente több mint, írd és mondd, tízmillió további génméregre van Romániának szerződése, amelyekből enyhítést próbál kicsikarni, lássuk, a Pfizer, AstraZeneca, Johnson-Johnson és a Moderna nemzetközi oltásterrorista multicégek mennyire hajlanak majd a "szerződésenyhítésre".

   

Úgy tűnik, ezek a kovidfasiszta oltásterror kimúlásának utolsó rúgásai Romániában, és most emlékezzünk meg az oltásterrort terjesztő, propagáló kovidfasiszta erdélyi magyar sajtótermékekről. Kimondható, hogy gyakorlatilag mind azok voltak, néhány kivétellel. 

Ezek a kivételek a legolvasottabb, oltásellenes tartalmú erdélyi hírportál az informatialibera.ro, amelyet magyar nyelven is szerkesztenek, a következő az én blogom, majd Benke Csaba Székely Szó Online nevű hírportálja, az erdely.ma hírportál, és eléggé szkeptikus hangnemet ütött meg még az itthon.ro portál. 

Erdély összes többi papír alapú és online, magyar nyelvű sajtóterméke kovidhazudozó volt, kiemelkedően oltásfasiszta volt a Krónika, a prímet pedig a primitív, egy az egyben fasiszta, az oltatlanok elleni gyűlöletet propagáló Nethuszár vitte. Csíkszeredaiként nem mehetünk el a Hargita Népe, a Csíki Hírlap oltásterrort propagáló cikkei mellett sem. 

Továbbá a romániai magyar közélet szinte összes szereplője résztvett a hazug pandémia színházban, külön, név szerint kiemeljük Borboly Csabát, a Hargita Megyei Tanács elnökét, Böjte Csabát, a ferences szerzetest, akinek jótékonykodó szervezete pedofilbotrányba is keveredett, Tar Gyöngyit, a Hargita Megyei Kórház igazgatónőjét és munkacsoportjának minden tagját, Tőke Ervin EMNP-os csíkszeredai képviselőt, és természetesen Korodi Attila csíkszeredai polgármestert. 

Helyhiány miatt nem említjük név szerint azokat a milliókat, akik engedelmes rabszolgaként hordták a maszkot, beoltatták magukat, a sátáni, sötét erőket emberiség elleni terveik végrehajtásában segítették, kiszolgálták, akik maszktalanokra, oltatlanokra támadtak az utcán, a köztereken, azokat a hivatalnokokat, akik eltussolták az oltásokkal elkövetett népirtást, azokat a rendőröket, akik gyakorlatba ültették a kovidterrort, és azokat a politikusokat, akik több ízben is konkrét oltásfasiszta, oltásigazolványos törvénytervezeteket próbáltak áterőltetni a román törvényhozáson. 

Kapcsolódó:

Alexandru Rafila: "Avem peste 8 milioane de doze de vaccin, nimeni nu le vrea. Vom plăti şi ca să le distrugem!" (antena3.ro)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése