2022. szeptember 1., csütörtök

Újabban az óriáscégek mondják meg, ki vehet részt például teniszversenyen - a ModeRNA támogatta US Openen Djokovic nem


 

Az alapvető emberi jogok, az emberi méltóság, alapvető emberiesség sárbataposásával, teljesen nyíltan vezettek be sötét erők kovidfasiszta rémuralmat, gyilkos egészségügyi apartheidet a világon, és még messze van, mikor leengedhetjük a fegyvert azok ellen a nem emberek ellen, akik ezt tették. 

Most például a ModeRNA emberirtó cég által szponzorált US Open nevű, egykor rangos amerikai teniszversenyről tiltották ki az oltatlan világsztár teniszezőt, a wimbledoni világbajnokot, Novak Djokovicot, mintha ez egy teljesen természetes és törvényes dolog volna. 

Hab a tortán, hogy az amerikai, az mRNS génmérget visszautasító teniszezők résztvehetnek a versenyen, oltatlan amerikaiak nézőként részt vehetnek a rendezvényen, úgy tűnik, hogy a kiutasítás kizárólag Djokovicnak szól.  

Az ausztrál RebelNews ellenálló hírportál a helyszínen készített riportokat US Open nézőkkel, akiknek zöme hülyeségnek és törvénytelennek tartotta az esetet, egy oltatlan, és emmiatt állását elveszítő tanár pedig azonnal tüntetést szervezett a tenisztorna helyszíne elé. 


Kapcsolódó:

'Ridiculous': US Open attendees react to ban of Novak Djokovic (rebelnews.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése