2024. június 26., szerda

A kretén román vezetés az ukránoknak ajándékozta a román rakétaelhárítást - a PPR hazaárulásért tett feljelentést


A Patrioții Poporului Român (A román nép hazafiai) párt parlamenti képviselői, Mihai Lasca és Răzvan Constantinescu feljelentést tettek a legmagasabb fokú hazaárulás vádjában Klaus Werner Iohannis román elnök valamint a Legfelsőbb Védelmi Bizottság többi tagja ellen is, mert az ostobák úgy döntöttek június 20-i bizottsági ülésükön, hogy a fasiszta Ukrajnának adományozzák Románia Patriot légvédelmi rendszerét. 

A normalitáspárti képviselők úgy érveltek beadványukban, hogy a légvédelmi rendszer elajándékozása Ukrajnának a fasiszta ország felfegyverzését jelenti, aminek következménye akár Oroszország részéről egy, Románia ellen intézett közvetlen támadás is lehet. 

Továbbá az ország védelmi kapacitásainak aláásása, mint a román btk. árulás cikkének szöveg szerinti tényállási eleme is megvalósult a képviselők álláspontja szerint, ugyanis konkrétan odalett a Patriot légvédelmi rendszer, ezáltal Románia teljesen védtelenül áll bármely rakétatámadás esetén bármilyen hadviselő féllel szemben. 

A két képviselő a román btk. azon cikkére is hivatkozik, amelyik szerint árulás az is, ha egy idegen hatalmat kiszolgál az elkövető. Mihai Lasca és Răzvan Constantinescu ezt a tényállást is bizonyítottnak látja, szerintük az, hogy idén májusi bukaresti látogatása során az amerikai elnök arra adott utasítást a román vezetésnek, hogy adják át Patriot légvédelmi rendszerüket Ukrajnának, mire azok szó nélkül átadták az egészet tokkal-vonóval, egyértelműen bizonyítja, hogy a román vezetés gyakorlatilag engedelmeskedik egy idegen hatalomnak, jelesül az Amerikai Egyesült Államoknak. 

Mindezeken felül a Patriot rakétavédelmi rendszer a román állam tulajdonában volt, és sem a román elnöknek, sem a Legfelsőbb Védelmi Tanácsnak nem volt joga azt elajándékozni, de akár eladni sem, áll a PPR sajtóközleményében. 

Kapcsolódó:

Partidul PPR a depus plângere penală pentru înaltă trădare împotriva membrilor CSAT (activenews.ro)

2024. június 25., kedd

A Facebook kimoderálta a Sajtos Kata maradjotthonos kovidhívőségéről szóló cikkemet


Szinte azonnal kimoderálta a Facebook a Ruszin Kárpátalja cikkét, amelyben az elhunyt jégkorong válogatott, csíkszeredai Sajtos Katának a kovidfasizmushoz fűződő viszonyát és az ebből fakadó oltottsági állapotát elemeztem. 

A cikk megtalálható itt:

Tar Gyöngyi, Borboly vagy Böjte Csaba gyilkolta volna meg, mert rábeszélték az oltásra? Dehogy. Sajtos Kata önmagától hitte és hirdette a hamis járvány-narratívát (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Tar Gyöngyi, Borboly vagy Böjte Csaba gyilkolta volna meg, mert rábeszélték az oltásra? Dehogy. Sajtos Kata önmagától hitte és hirdette a hamis járvány-narratívát

Miközben a birkák csodálkoznak, hogy mégis mitől (mert nyilván "nemattól") halálozott el tragikus hirtelenséggel, rövid lefolyású, súlyos betegségben egy egész életét a sportnak szentelő, ereje teljében levő, fiatal, hokiválogatott székely nő, mi egy kis kutakodást végeztünk az áldozat Facebook profilján és nem is kellett nagyon mélyre ásnunk. 


Sajnos Sajtos Kata is közönséges kovidhívő volt, azaz elhitte és önmagától terjesztette is a hivatalos, állami újvilágrend kovidfasiszta narratívát. Székely nyelvű (nem mondom, amúgy közepesen eredeti és ötletes) maradjotthonos Facebook profiljai egyértelműsítik, hogy Sajtos Kata alig várta az oltását is, amit meg is kapott, a Ruszin Kárpátaljának névtelenül nyilatkozó forrásunk szerint. 


Kata a pünkösdi búcsú ellen is felemelte a szavát, nem túl elmés "Szívünkben zarándokoljunk" profilképpel próbálva eltántorítani a normálisakat attól, hogy kimenjenek a nyeregbe pünkösdkor. 


Kata sajnos a március 15- megemlékezésekről is távol tartotta volna a székelyeket és magyarokat, a kovidhitűség egy újabb megnyilvánulásaként. 

Nyugodjon békében, ha ő nem lett volna ennyire híve az újvilágrendnek, akkor nem biztos, de talán élne, és talán nekünk is könnyebb dolgunk volna. 

Kapcsolódó:

Elhunyt a csíkszeredai női jégkorongozó, Sajtos Katalin – „A harcos megpihen" (maszol.ro)

A kovidtálib maszol.ro nyüszít, mert leoltottam Tar Gyöngyit, a csíkszeredai kovidboszorkányt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 24., hétfő

Feljelentést tettem a kötelező szűrővizsgálatot elrendelő törvény miatt


Az egészségügyi önrendelkezési jog alapjog, korlátozása tehát emberiesség elleni bűncselekmény - ezen logika mentén tettem feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a kötelező szűrővizsgálatokat elrendelő törvénymódosítás miatt, emberiesség elleni bűncselekmény előkészítése tárgyában. 

Amint azt egyre többen és többen észreveszik, Magyarországon újabb merényletet követett el a regnáló hatalom az egészségügyi önrendelkezési jogunk ellen. A 2024 évi XXIX tv. 31. cikkével ugyanis úgy módosították az egészségügyi törvényt, hogy az abban foglalt kötelező szűrővizsgálatokat a kiskorú személyekről kiterjesztik az egész magyar lakosságra, azaz szankció terhe mellett kötelező szűrővizsgálatokon kell résztvegyen a teljes magyar lakosság. 

Ez az újvilágrend egészségügyi diktatúrájának narratívájába teljes egészében beleillő újabb gazemberség a kormánypárt részéről azonban teljes egészében szembemegy az oviedói egyezménybe foglalt, egészségügyi beavatkozásokba való tájékozottságon alapuló beleegyezés jogával, amely nemzetközi egyezményi előírás ugye teljes egészében kizárja ezáltal bármely egészségügyi beavatkozás kötelezővé tételének lehetőségét. 

A kötelező szűrővizsgálatok elrendelése tehát nemzetközi jogba foglalt alapvető emberi jogot, az egészségügyi önrendelkezési jogot sérti. Azonban alapvető emberi jog korlátozása emberi populáció, egy teljes nemzet, konkrétan a magyar nemzet esetében emberiesség elleni bűncselekmény. 

 







Kapcsolódó:

Táboroztatás is lesz? A FEMA rendőrség szerint csak a brutális, fizikai cselekmények lehetnek emberiesség elleni bűncselekmények, az alapvető jogok megvonása teljesen oké (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 21., péntek

Hullanak, mint a legyek - Vadász Zsoltnak most már igazán van, amit Merkely Bélának megköszönjön

Ebben a posztban, a közösségi oldalán köszöni meg az oltását a maszkos Vadász Zsolt, az Operettszínház művésze Merkely Bélának, az egyik kovidfasiszta rémnek.


Ebben a posztjában egy szintén fiatalon elhunyt kollégáját búcsúztatja nem olyan régen. 



A mai napon pedig a Budapesti Operettszínház tájékoztat közösségi oldalán, hogy Vadász Zsolt, az Operettszínház tagja 51 évesen, gyors lefolyású betegség (dehogy turbórák) következtében, gyakorlatilag tragikus hirtelenséggel elhunyt. 

Petrovics Edina felvett 3 méreginjekciót, aztán megsejtett valamit (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Veszélyhelyzetben a közbeszerzésnek sem kell törvényesnek lenni - nem indít eljárást a Közbeszerzési Hatóság a kidobott PCR tesztek ügyében

Válaszolt a Közbeszerzési Hatóság arra a közérdekű bejelentésemre, amelyben arra kértem őket, hogy többmillió forint értékű megsemmisített PCR teszt megvásárlásának föltétlen szükségességét hivatalból vizsgálják ki. 



Nyilván nem indított eljárást a közbeszerzés törvényességének kivizsgálására a hatóság, azonban ennek indoka is megér egy misét.

Ugyanis a Hatóság leszögezte, hogy azért nem indít eljárást, mert a kérdéses közbeszerzésre a Kormány veszélyhelyzet elhárításáért felelős tagjának egyedi mentesítése alapján, a közbeszerzési és beszerzési szabályoktól eltérő módon került sor, a 48/2020-as korm. rendelet 4. cikk (1) pont alapján. 

A Hatóság azért sem indíthat eljárást, mert a megsemmisített PCR tesztek értéke nem érte el az irányadó közbeszerzési értékhatárt, amit a közbeszerzési törvény előír.

Kapcsolódó:

A Közbeszerzési Hatósághoz fordultam egy több, mint 5 milliárd Ft értékű PCR teszt megsemmisítésévél végződő közbeszerzés miatt (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 20., csütörtök

Fidesz troll támadja ócska módra a Mi Hazánk szabolcsi képviselőit

Pár napja vettünk át a megyei közgyűlési tagságról szóló megbízóleveleinket a Szabolcs-Szatmár-Beregi vármegyeházán, máris fidesznyik vett tűz alá minket, szemétnek, kalandornak, kémnek, spiclinek nevezve a Mi hazánk megyei képviselőit egy közösségi oldalon megosztott fénykép alatti kommentáradatban. A fityesznyik ugyanakkor "sasfészeknek" titulálja a Fidesz dominálta vármegyét. 


Egyébként maguknak a fideszes képviselőknek a buráján is láttunk bizonyos rettegést, miközben a megbízóleveleinket átvettük, ez a legutóbbi eset pedig egyértelművé tette, hogy gyakorlatilag ellenségként tekint ránk a fidesz, és máris kezdi a nem a teljesítményre, hanem az ócska lejáratásra épülő propaganda-háborúját a Mi hazánk képviselői ellen. 

Mi azonban továbbra is szigorúan a teljesítmény hívei vagyunk, nem az ostoba vagdalkozás hívei, és jövünk, a megállításunkhoz pedig roppant kevés egy-egy ilyen megnyilvánulás. 

Kapcsolódó:

Mi hazánkos különítmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlésben - októberben kezdünk! (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Székely Hadosztály megemlékezés Nyíregyházán - emberiesség elleni bűncseleménynek neveztem azt, ami a kárpátaljai magyarsággal történik, a fidesz sajtó persze elhallgatta (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Ukrán ukránnak farkasa - ukrán harcos megadta magát, sajátjai drónnal levadászták


Elképesztő videók tömegei forognak a nem annyira fősodratú internetes felületeken, mint a telegram vagy a vkontakte, egy ilyenen az látszik, hogy egy ukrán a megfelelő döntést hozta és megadta magát a szembenálló orosz erőknek, kezét felemelve, fegyvertelenül indulva meg az orosz állások fele, az oroszok irányítása alatt. 

Azonban a "bajtársai" ezt nem nézhették tétlenül, és nem sajnálva egy drónt a nemes cél érdekében feláldozni, azzal robbasztották a másvilágra a szerencsétlent. 


Kapcsolódó:

Megint gyilkoltak az egyenruhás ukrán orkok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 19., szerda

Oltásellenesekből kártyaellenesekké avanzsáltunk a mátrix sajtójában


Immár nem az oltásellenesek, nem is az oroszok, hanem az ún. "kártyaellenesek" az új mumus a globalista újvilágrend fertelmes szócsöveinek, a magyar fősodratú médiaorgánumoknak a szemében.

Több ilyen, az áljárvány alatt természetesen oltásellenesező, akár a kormánypárthoz, akár a baloldali álellenzékhez köthető sajtóorgánum mára öblös főcímekben hirdeti, hogy az ún. "kártyaellenesek" milyen sötét, gonosz dolgokban sántikálnak újabban. Hogy aszongya nem szeretik a hitelkártyás vagy bármilyen jellegű kártyás, digitális fizetésmódot és megpróbálnak kibújni alóla. 

Az economx.hu cikke szerint például az a legnagyobb problémánk jelenleg, így, a világháború árnyékában, hogy a hatóságok nem ellenőrzik megfelelőképpen a kártyahasználatot. A cikk kiemeli azt is, hogy a (nem túl észlény - szerk. megj.) kártyahasználóknak egyébként jól megérdemelt pótdíjat alkalmazni elviekben törvénytelen. Csak arról nem szól a cikk, hogy ha ez törvénytelen, akkor a készpénzhasználókat mégis miért büntetik lépten-nyomon pótdíjakkal, már abban az esetben, ha egyáltalán kiszolgálják őket, mert sok helyen mára bevett gyakorlat, hogy csak kártyás fizetésmódot fogadnak el. 

A cikk kiemeli a kártyás fizetés ún. "előnyeinél", hogy kevesebb élő munkaerőt kell alkalmazni, mert ugye nem kell folyton kezet mosni a kártyás fizetés után, míg a készpénzesnél bizony kezet kell mosni a tranzakció után, nem nyúlhatunk ételhez készpénzes kézzel, mondja a tóra, izé, a fáma. 

De nem baj, reménykedik a cikk, mert jön majd egy újabb hatóság, amely majd jól rákényszeríti a gaz kártyaelleneseket a kártyás fizetés preferálására, és ez a hatóság nem más, mint a NTAK, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ. 

Kapcsolódó:

Terjed a kártyaellenesség a magyar kiskereskedelemben (economx.hu) 

A bankkártya lett az új ellenség? Egyre több helyen kérnek készpénzt a vásárlóktól (168.hu)

2024. június 18., kedd

Ellenálló pörkölt oda Karikókának


Neve elhallgatását kérő ellenálló lepte meg Karikó "Lengyel Zsolt" Katalint, a világot lemérgező Pfizer injekciók sötét boszorkányát Szegeden, az egyetem épülete előtt, miközben a volt 3/3-as kommunista ügynöknő az ún. "könyveit" dedikálta híveinek. 

Az ellenálló beállt a dedikálók sorába, majd, amikor rákerült a sor, meglepetésszerűen rádörrent az átkosban Lengyel Zsolt néven jelentgető újvilágrend-kommunistára, oltott ismerősei betegségét és sokuk halálát kérve számon rajta.

Az ellenálló a sarokban várakozó fekete autóról és testőrökről is beszámolt, ami nem is csoda, az injekciós tömeggyilkos Karikát azért éppen annyian nem imádják, mint amennyit a fősodratú média próbál elhitetni. 

Kapcsolódó: 

Feljelentettem Karikó Katalint, a kommunista mataharit álhírterjesztésért és a gyógyszerreklámról szóló törvény majd minden szabályának megsértéséért (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Mi hazánkos különítmény a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlésben - októberben kezdünk!



(a fotókat Kovács Zoltán készítette)

A idei, június 9-i önkormányzati választáson Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében összesen 197 216 választópolgár adta le érvényes szavazatát a 25 képviselőt felvonultató vármegyei közgyűlési listára. 

A szavazatok 62,49 százalékát megszerezve a Fidesz-KDNP listájáról 17-en jutottak mandátumhoz a közgyűlésben, a szavazatok 15,19 százalékával a Mi Hazánk Mozgalom négy mandátumhoz jutott, az Összefogás Megyénkért 9,72 százaléka, valamint a DK 9,1 százaléka 2-2 képviselő bejuttatásához volt elegendő.

A Fidesz tehát a jelenlegi felálláshoz képest egy képviselőt vesztett, és teljesen kikopott a közgyűlésből például a Jobbik és az MSZP.

A Mi Hazánk Mozgalom négy, a közgyűlésbe bejutott tagjai Bakó József, Paré Attila, Radvánszky Ágnes, valamint jómagam, Váradi Barna.

A Fidesz-KDNP 17 mandátumot szerzett tagjai Seszták Oszkár János, Filep Sándor, Lipők Sándor, dr. Simonné dr. Rizsák Ildikó, Kovács Dániel Sándor, Makai Tamás, Baracsi Endre, Kiss András, Sztolyka Zoltán, Kerekes Miklós, Pálosi László, Dócs Attila, Gosztola Zoltánné, Farkas Ernő, Bakti János, Kiss Ernő és Gyügyei Éva.

Az Összefogás Megyénkért dr. Helmeczy Lászlót valamint dr. Veres Jánost küldte a közgyűlésbe, a Demokratikus Koalíció pedig Sárosy Zoltánt illetve Czirják Mihályt juttatta mandátumhoz. 

Megbízóleveleinket egy hangulatos zenés-gitáros előadást követően adta át a Területi Választási Bizottság a vármegyeházán, és dr. Szekrényes Ida jogász, a Területi Választási bizottság elnöke külön-külön gratulált a mandátumot nyert képviselőknek.



Az érdemi munkához 2024 október 1-étől láthatunk, addig a régi felállásban működik a vármegyei önkormányzat. 

Kapcsolódó:

2024. június 17., hétfő

Hogyan tegyünk el láb alól egy pácienst - kifotózott beszélgetés úgynevezett "eü dolgozók" között

Elképesztő beszélgetést fotózott ki a Facebookról Tolner László, és tette közzé a közösségi oldalán, egészségügyisek csevegnek kedélyesen arról, hogy milyen változatos és "elegáns" módon tudnának meggyilkolni magatehetetlen betegeket az intézményekben, ahol dolgoznak. 


Kapcsolódó:

"Oltatlanokat nem élesztünk újra, gyerekek" - a kiszivárgott kórházi beszélgetés a rendőrség szerint nem elég bizonyíték (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 13., csütörtök

Nem tudtunk semmi újat mutatni az ügyészeknek, Orbán szabad

Elutasította a panaszomat a Központi Nyomozó Főügyészség abban a feljelentésben, amelyet nevezett Orbán Viktor ellen nyújtottam be közveszéllyel fenyegetés vádjában, mivel azt terjesztette nagy nyilvánosság előtt a hamis COVID 19 pandémia alatt, hogy az oltatlanok mind meg fognak halni. 

Miután 12 személy tanúként jelentkezett a panaszt saját vallomással is alátámasztani, az ügyész szárazon közölte, hogy semmilyen új körülményt nem sikerült közölnünk, és így bűncselekmény hiányában elutasítja a panaszt. 


Az elutasítás, de magának a feljelentés elutasításának érdekessége is, hogy következetesen rémhírterjesztés bűncselekményének gyanújáról beszél, holott a feljelentést közveszéllyel fenyegetés bcs. tárgyában tettem. 

Orbán még mindig gyanúsított! - újravizsgálják a feljelentést közveszéllyel fenyegetés ügyében (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 12., szerda

Hivatalos rovásírásos helységnévtáblát Lónyára!

A Székely Köztársaság Kormánya közérdekű bejelentésben kérte az újonnan megválasztott lónyai testületet, hogy helyezzen ki hivatalos rovásírásos helységnévtáblákat a település ki és bejáratainál. Kérésemet arra alapozom, hogy magamat székelynek vallom, lónyai lakcímmel rendelkezem, és a nemzetiségi törvény értelmében azokon a magyarországi településeken, ahol egy bizonyos nemzetiség eléri a lakosság arányának 10%-át, ott kötelező kiírni az illető nemzetiség nyelvén és írásmódjával a település nevét a helységnévtáblákon.

Noha Lónyán nyilván nincs 10% székely, de a törvény nem tiltja, hogy 10%-os lakosságarány alatt is ne lehessen kiírni, és álláspontunk szerint a település a székelység iránti tiszteletből használhatná a rovásírást a helységnevek feliratozásában. 


Az akció a Budapesti Székely Nemzetgyűlés határozatával, az egész Kárpát medencére kiterjedő, hivatalos rovásírásos helységnévtábla mozgalom elindításával összhangban valósult meg. 

Kapcsolódó:

Trianon kereszt, köztársasági elnökválasztás, Székelyföld nem Románia! - ilyen volt a Székely Nemzetgyűlés a Hősök terén (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Máris újra akcióban a Mi hazánk - kikértük a lónyai híd látványtervét és a dokumentáció lejárati idejét

Közérdekű adatigénylésben fordult a Mi Hazánk Mozgalom az újonnan megválasztott lónyai testülethez, amelyben a tervezett lónyai hídnak a dokumentációban szereplő látványtervét, valamint a dokumentáció lejárati határidejét kértük ki. 

Kapcsolódó:
Létezik a Lónyai új Tisza híd c. projekt - sietve kiegészítette Lázár minisztériuma a korábbi adatközlését (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 11., kedd

Azonnal kimoderálta a Facebook a 3-szor oltott Petrovics Edina elhunytáról szóló cikkemet

                                         


Kapcsolódó:

Petrovics Edina felvett 3 méreginjekciót, aztán megsejtett valamit (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Petrovics Edina felvett 3 méreginjekciót, aztán megsejtett valamit


Újabb elhalálozás került fel a Rejtélyes, oltás utáni elhalálozások Facebook csoport listájára. A fiatal Petrovics Edina a kommentjei alapján 3 COVID 19 méreginjekciót vett fel, és a végén elkezdett gyanakodni az oltásai és a hirtelen kialakult áttétes mellrákja közötti esetleges összefüggésre. Sajnos későn. 



Kapcsolódó:

Ha jól számolom, 93 hivatalosan is bejelentett haláleset lépett fel a Covid 19 injekciók után 2022 december 31-ig (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Semmilyen Zsolt nem vesztegeti az idejét - felnőttek számára is kötelező, hatóság által elrendelhető szűrővizsgálatokról nyújtott be törvénymódosítási javaslatot

Kiterjesztené a kötelező egészségügyi szűrővizsgálatokat a felnőttekre is a minél hamarabb totális egészségügyi diktatúrára készülő Semjén Zsolt fideszes parlamenti képviselő, amint az kiderül az általa benyújtott törvénymódosító javaslatból.  



A törvénymódosító javaslat indoklása egyszerű, azért van szükség erre, mert Semjén Zsolt úgy akarja.


Kapcsolódó:

Ha jól számolom, 93 hivatalosan is bejelentett haláleset lépett fel a Covid 19 injekciók után 2022 december 31-ig

Sikerrel járt a Mi Hazánk Mozgalom közérdekű adatigénylése a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ fele, amelyben a 2022 december 31-ig bármely COVID-19 injekció után bekövetkezett, és az egészségügyi hatóságok fele hivatalosan jelzett nemkívánatos egészségügyi eseményt kértük ki. 

Müller Cecília országos tisztifőorvos válaszában közölte a 8.210 bejelentésbe foglalt több, mint 30000 féle mellékhatást tartalmazó teljes adatbázist. Az adatbázist egy keresővel átfésülve 93 alkalommal találtam meg a "death", azaz elhalálozás nemkívánatos egészségügyi eseményt, ezek közül legalább egy "foetal death", azaz magzatelhalás.


Az országos tisztifőorvos sietett leszögezni továbbá, hogy ezeket a vakcinák után észlelték, de szerinte nem feltétlenül az injekciók okozzák őket, nem állnak az ún. vakcinációval közvetlen összefüggésben, ezért ez az adatbázis Hüller szerint nem értelmezhető úgy, hogy a vakcinák okozzák ezeket a hatásokat, azaz ne volnának biztonságosak.

Hüller szerint tehát ezekből az adatokból nem vonható le következtetés a Magyarországon használt COVID-19 injekciók biztonságosságára, mellékhatás-profiljára vagy előny-kockázat viszonyára vonatkoztatóan és ezt így, szó szerint, ki is emeli. 




A további, több mint 30000 mellékhatásra ebben a cikkben nem térnék ki, első látásra bőven van ott minden, az egyszerű tű utáni viszketéstől és a kar begyulladásától az agyvérzésig, tüdőembóliáig, infarktusig, rengeteg tüdőgyulladást is jelentettek, az adatbázis kielemzése hatalmas munkát igényel. 

Kapcsolódó:

Megdolgoztatom Müller Cecíliát - a kovid rémoltások után bejelentett mind a 8.210 mellékhatást kikértem, egyenként (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2024. június 10., hétfő

A Székely Népi Egység nevű csoport cenzúrázza a Budapesti Székely Nemzetgyűlést

Sem a június 4-i Budapesti Székely Nemzetgyűlés mozgósító anyagait, plakátjait, videóit, sem az eseményről szóló beszámolókat vagy videókat nem engedi megosztani a Székely Népi Egység nevű Facebook csoport. 




Mint ismert, a Székely Népi Egység egyesület nem támogatta a harcunkat a budapesti Petőfi laktanya Mária Teréziára való átnevezése ellen, sőt, egyik szimpatizánsuk nem kevés gúnnyal közölte, hogy felőle akár Avram Iancura is átnevezhetik a laktanyát, mert az magyar belügy.

A nagyképű Székely Népi Egység egyesület írásbeli megkeresésünket sem méltatta válaszra a laktanya ügyében. 

Kapcsolódó: 

Trianon kereszt, köztársasági elnökválasztás, Székelyföld nem Románia! - ilyen volt a Székely Nemzetgyűlés a Hősök terén (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nevezzék Avram Iancunak a Petőfi laktanyát - ez a Székely Népi Egység szimpatizánsának álláspontja, és szerinte ez vicces (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A Székely Népi Egység szimpatizánsai csak vihognak a Petőfi laktanya átnevezésén - a "székely" egyesület válaszra sem méltatott (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Kiválóak a Mi hazánk Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei és lónyai, de az országos eredményei is

Noha a lónyai önkormányzatba nem sikerült bejutnia a Mi Hazánk Mozgalom jelöltjének, azaz nekem, hálistennek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Közgyűlésben viszont már jelen leszek, ugyanis a Mi Hazánk listájának negyedik helyezettjeként, Apáti István, Bakó József és Paré Attila után bejutottam a közgyűlésbe. 


A Mi hazánk vármegyei listája 29.957 szavazatot, azaz a szavazatok 15,19 %-át kapta meg a megye összesített vármegyei listás választásán, Lónyán ennél valamivel kevesebbet, 12,70 %-ot ért el. 



Annak ellenére, hogy csupán hét éve lakom a településen, nem panaszkodhatok, mert a lónyaiak elég nagy hányada, 18,51 %-a szavazott rám, azaz összesen 72 szavazatot kaptam az egyéni listás választáson. Ez ugyan nem volt elég egy települési önkormányzati képviselői mandátum megszerzéséhez, azonban figyelembe véve, hogy a két évvel ezelőtti parlamenti választásokon Lónyán mindössze írd és mondd 10-en szavaztunk a Mi hazánkra, ez a jelenlegi eredmény akár kiválónak is mondható. 

Országos szinten is kiváló teljesítményt nyújtott a Mi hazánk, egy százalékpontot javított az országgyűlési választásokhoz képest az EP választásokon, és ez egy EP képviselői mandátum megszerzését jelentette. 

A vármegyei listákon gyakorlatilag mindenhol másodikok vagyunk a Fidesz után, és sehol nem értünk el kevesebbet, mint 10%, Csongrád-Csanád vármegyében pedig közel 25%-ot ért el a vármegyei lista.

A Mi Hazánk Mozgalom mindenkinek köszöni a rá adott szavazatokat, a belénk fektetett munkát, időt és energiát, és mindent megteszünk, hogy a párt szellemiségében a kapott közbizalmat maximálisan kamatoztassuk az elkövetkező önkormányzati ciklusban. 

Kapcsolódó:

Az elhallgatás ellenére tudott erősödni a Mi Hazánk (magyarjelen.hu)

2024. június 7., péntek

Trianon kereszt, köztársasági elnökválasztás, Székelyföld nem Románia! - ilyen volt a Székely Nemzetgyűlés a Hősök terén


A Székely Köztársaság Kormányának meghívására Székely Nemzetgyűlést tartottak a székelyek a Hősök terén, Budapesten, idén június 4-én, a trianoni emléknapon. 

A nemzetgyűlésen mintegy 15-20 érdeklődő volt jelen, ami nagyobb létszám, mint a 2017-es képtói székely nemzetgyűlés 5 tagja, viszont meglehetősen kevés ahhoz képest, hogy több, mint 58.000-en vallották magukat székelynek a Kárpát medencében a legutóbbi népszámlálásokon. 

A határozatokat kézfelemeléssel, közfelkiáltással és éljenzéssel fogadták el a jelenlevők, felszólalt Ertsey Attila, Bene Gábor, Szabó Tamás József, Cse Zoltán és jómagam is. 

A nemzetgyűlés több határozatot is elfogadott, köztük egy, az egész Kárpát medencére kiterjedő, hivatalos rovásírásos helységnévtábla mozgalom elindítását és székely önkormányzatok létrehozását a szkíta önkormányzatok mintájára. A nemzetgyűlés egyhangúlag engem, Csibi Barnát választotta meg a Székely Köztársaság elnökének. 


 

 

 

Kapcsolódó:

A székely kormány bemutatásáról szóló dolgozattal jelentkeztem a Magyarok Világkongresszusára (ruszinkarpatalja.blogspot.com)