2024. szeptember 16., hétfő

Nem érdemel méltánylást a gyerekek élethez való joga Hüllő Cecíliáék ügyvédje szerint

Akár azt is mondhatta volna, hogy az elnöki kegyelemmel szabadon engedett másodpedofilok országában a közjószágnak nincs élethez való joga - felháborító érvet hozott fel az egyik, az NNGYK által megbízott ördögügyvédje a bíróságon ma Kaposváron. 

A somogyi vármegyeszékelyen annak a 13 éves kissrácnak az ügyét tárgyalták a mai nap során, aki nem akarta felvenni a Hepatitis B injekciót, erre azonban az állam mindenképpen kényszeríteni szándékszik őt, kötelező oltás címszó alatt. 

A kissrácot dr.Mihalik Angelika és dr. Pál-Szántó Ágnes védik, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) pedig harmadik félként szállt be a perbe a két alperes, egy iskolaorvos és egy oltási tanácsadó oldalán. A kovidfasiszta boszorkány, Hüller Cecília "tisztifőorvos" egy egészségügyi szakjogász ügyvédi irodát és egy nemzetközi ügyvédi irodát vonultatott fel a 13 éves kissrác ellen. 

A oltásterroristák által felvonultatott ügyvédi nehéztüzérség egyik tagja áperté kijelentette: "a felperes élethez való joga nem különös méltánylást érdemlő magánérdek".

A tárgyalásról és a felháborító esetről dr. Mihalik Angelika tájékoztatott egy posztban.


Kapcsolódó:

Mihalik Angelika kimoderált posztja a holnapi tárgyalásról (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. Ezek az esetek felhívják a figyelmet arra az égető szükségre, hogy el kell kezdeni egy népi alkotmányozást,
    ami ilyen alapléti igények gyűjtése:
    , mint az ember élethez való kétségbe vonhatatlan joga.
    Mellékágon merül fel az a jog ami a másik ember életének áruba bocsátásától való visszatartást szolgálja,

    VálaszTörlés