2024. szeptember 4., szerda

Emberkísérletbe kényszerítették a Föld lakosságát a kormányok? - megvan a Pfizer szerződés kitakaratlan formában

Biró Éva tette közzé a saját Facebook oldalán a Pfizer szerződést tartalmazó linket, amelynek 48. illetve 49. oldalán egyértelműen közölve van, hogy a szerződésben részes államok tudomásul veszik a következőket:

"A szerződő állam tudomásul veszi, hogy az oltás és az oltáshoz kapcsolódó anyagok, az összetevőik és alapanyagaik gyorsan kerültek kifejlesztésre, tekintettel a COVID-19 járványra, és továbbra is tanulmányozás alatt állanak, miután kiosztásra kerültek a szerződő államoknak. A szerződő államok továbbá tudomásul veszik azt is, hogy az oltás hosszú távú hatásai és hatékonysága nem ismert és az oltásoknak lehetnek olyan mellékhatásai, amelyek jelenleg nem ismertek."






Az egészségügyi törvény (eütv.) az orvostudományos kutatást (emberkísérletet) a következőképpen határozza meg a 157. cikkében: 

"157. § Az emberen végzett orvostudományi kutatás (a továbbiakban: kutatás) célja a betegségek kórismézésének, gyógykezelésének, megelőzésének és rehabilitációjának javítása, okainak és eredetének jobb megismerése, beleértve olyan beavatkozásokat és megfigyelési módozatokat is, amelyek eltérnek a megszokott egészségügyi ellátás során alkalmazottaktól, illetőleg, amelynek során még nem teljesen ismert és kivizsgált hatású tényezőket (hatóanyagok, anyagok, eszközök, eljárások, módszerek, körülmények, feltételek) alkalmaznak." 

Eszerint tehát az orvostudományos kutatás olyan beavatkozás, amelynek során még nem teljesen ismert és kivizsgált hatású tényezőket, pl. hatóanyagokat, anyagokat alkalmaznak. 

Megállapítható, hogy a Pfizer injekció egy olyan szer, a fenti szerződésben leszögezett információk alapján, amelynek hatásai nem teljesen ismertek illetve nem vizsgálták ki teljesen azokat. Definíció szerint tehát ezek alkalmazása orvostudományos kutatás az eütv. szerint. 

Márpedig aki beleegyezéshez kötött orvostudományos kutatást a jogosult beleegyezése nélkül végez, bűncselekményt követ el, egészségügyi önrendelkezési jog megsértése, btk. 218. cikk. A jogosult tehát nem csak abba kell beleegyezzen, hogy kap egy injekciót, hanem arról is kell tájékoztatni őt, hogy egy orvostudományos kutatás keretében kapja azt az injekciót. 

Mint talán emlékeztek, az emberkísérlet miatt tett feljelentésemet a rendőrség azzal az indokkal utasította el, hogy ugyan azzal mindenki tisztában van, hogy a hosszú távú hatásai nem ismertek a COVID injekcióknak, azonban a "szakértők" álláspontja, és itt Falus András ún. "immunológust" idézték a zsaruk, hogy "a vírus okozta betegségnél minden jobb". 

Az elutasító határozatot megtámadtam, az ügyészség pedig egy még cifrább elutasító magyarázatot adott, szerintük, mivel az Európai Bizottság (az Európai Gyógyszerügynökség, EMA kedvező ajánlása nyomán) ideiglenes forgalomba hozatali engedélyt adott ki az injekciókra, attól a pillanattól már nem számítanak kutatás alatt álló gyógyszereknek, hanem forgalomba hozott gyógyszereknek minősülnek, használatuk pedig így már nem kutatás, azaz nem emberkísérlet.

Kapcsolódó:
 
Noha a hosszú távú mellékhatásai valóban "bizonytalanok", nem emberkísérlet az mRNS "vakcina" az ügyész szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése