2021. április 11., vasárnap

A ModeRNA (Modify RNA) nevű, kifejezetten a génvakcinákra létrejött óriásvállalat szerint az mRNS "az élet szoftvere", de miről is van szó?

 A ModeRNA óriásvállalat weboldalának pillanatképe:


És egy kis, az internetről letöltött videó, amelyben egy modernás hölgy szépen elmeséli, hogy mi is történik az mRNS injekcióval a testünkben.

"-Meg tudná nekünk magyarázni a génmódosító vonatkozásait ennek a "vakcinának"? Mikor a ModeRNA azt mondja, hogy idézet, az mRNS tehnológia az élet szoftvere, miről beszél egészen konkrétan?

-Nos, mégegyszer, mi nem egy megszokott vakcinagyártási eljárást alkalmazunk. Mi egy kódot ültetünk beléd. Ez "rekombináns", egy része természetes, egy része szintetikus. Ok, akkor ez egy genetikai kód, és amit teszünk, az az, hogy egy kis borítékot építünk köréje nanolipid részecskékből, ez nanotehnológia. A lényege, hogy biztosan átsurranjon a csomag a szervezeted immunrendszerén. Normál esetben, amennyiben ilyent talál, a szervezeted azonnal elpusztítaná és szétbontaná, ezért kell a nanocsomagolás. 

-Igaz. 

-Tehát átsurran a védekezési rendszereden, be a sejtjeidbe és átveri a sejtet, hogy azt a bizonyos kódot kezdje gyártani, amely konkrétan a vírus fehérjetüskéje. A vírus darabkáit fogod szétköpdösni a szervezetedben. "


Kapcsolódó:

Moderna 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése