2021. április 6., kedd

A székelyek támogatják a románok NWO elleni szabadságharcát, cserébe Beke és Szőcs azonnali szabadonbocsátását követelik - Kiáltvány a románok felé


Kiáltvány a románok felé!

A székely nép  üdvözli a román nép küzdelmét, hogy kiszabaduljon a sátáni globál-nagyhatalmi Új Világrend karmai közül, amelyet jelenleg a szolgai román kormány és az általa bevezetett rémálomszerű egyészségügyi-rendőri diktatúra testesít meg.

Mi, székelyek, szimpátiával figyeljük a román szabadságharcot, ugyanúgy, ahogy Európa többi, szintén szabadságra áhítozó népe is.

Ezúton tehát üdvözöljük azokat az új politikai erőket, amelyek a történelmi veszélyhelyzetben a román nép élére állnak ebben a szabadságharcban, és győzelemre vezetik a tavaly bevezetett egészségügyi diktatúra elleni szabadságharcot, kiemelten Diana Șoșoacă asszonyt, a román valkűrt, Iosefina Pascalt és az OCHR emberi jogvédő szervezetet.

Ugyanakkor kénytelenek vagyunk megvetésünket kifejezni a nacionál-soviniszta AUR politikai formációval szemben, amelyik, rátelepedve a nemes cél érdekében utcára vonult románok megmozdulásaira, magyar és székelyellenes irányba próbálta befolyásolni azokat, gondolunk itt a Pitești-en a formáció ittas tagjai által kiabált magyarellenes szlogenekre. Ilyen megnyilvánulások senkinek sem használnak, az erdélyi magyar és székely média nagy része, amely egyébként szintén az Újvilágrendet szolgálja, máris kapott az alkalmon és telekürtölte a székely és magyar közvéleményt az esettel.

Nekünk, székelynek a történelme is a folyamatos szabadságharcról szól, ezért minden nép ilyen jellegű erőfeszítéseit támogatjuk.

Viszont a történelem megtanított, hogy sajnos hiába ontottuk saját vérünket a románok mellett az 1989-es kommunista diktatúra elleni forradalom során, két hónapra rá idegengyűlölő erők illetve a titkosszolgálat által felbújtott román csőcselék hátbatámadott minket Marosvásárhelyen, miközben jogos közösségi igényeinket békés módon kifejeztük.  Attól kezdve folyamatosan másodrendű polgárai voltunk az országnak, állandó támadásnak lettek kitéve közösségi jelképeink, közösségünk tagjait üldözték, börtönbe vetették, nyelvünk, a saját nevelési és oktatási rendszerünk kiépítésének igénye nem valósult meg, és a népeink közötti kapcsolat évről évre romlott.

Tekintettel a fentiekre, amennyiben a román nép óhajtja a székelyekkel való kommunikációt, és úgy érzi, hogy a szabadságharcban a székelyek segítségére szüksége van, ezt a kérést tudjuk teljesíteni, a következő feltételekkel:

Az egészségügyi-rendőri rémálomdiktatúra elleni román szabadságharc győzelme esetén a következőket kérjük népi közösségünk számára:

1.    Beke István és Szőcs Zoltán politikai foglyok azonnali szabadonbocsátását, teljes erkölcsi és anyagi kártérítésüket az elszenvedett igazságtalanságokért

2.    Törvény garantálja a székely nemzeti szimbólumok, és a magyar nemzeti szimbólumok szabad használatát közintézményeken és közterületen, ahol erre törvényesen kifejezett közösségi igény van.

3.    Törvény garantálja az anyanyelvi, tehát magyar oktatást és nevelést a legfelsőbb szintekig. Anyanyelvünk, legfontosabb kulturális örökségünk csakis akkor maradhat fenn, ha  oktatási-nevelési intézményeink a többségi románságtól teljesen el vannak választva, mert nem óhajtjuk, hogy a többség beolvasszon. 

4.   Törvény garantálja a hagyományos székely rovásírás szabad használatát. Amennyiben közösségi igény van  ilyen betűkészlettel való helységnévtábla, utcanévtábla, intézménynévtábla, útirányjelző tábla feliratozásra, abban semmilyen módon ne szólhasson abba bele a kormányképviselő.

5.    Törvény garantálja a latin betűkkel rögzített magyar nyelv szabad használatát  helységnévtábla, utcanévtábla, intézménynévtábla, útirányjelző tábla feliratozásra, abban semmilyen módon ne szólhasson bele a kormányképviselő.

6.   Törvény garantálja az anyanyelvünk szabad használatát a versenyszférában, a gazdaságban. Azon közigazgatási egységekben, ahol a mi, illetve a testvéri magyar nép lélekszáma jelentős, kötelező kétnyelvű kommunikációt kérünk a fogyasztókkal való kommunikációban.  

7.    Azon közigazgatási egységekben, ahol a mi, illetve a testvéri magyar nép lélekszáma jelentős, a közintézmények (ide tartozik az állam is) kötelező módon kétnyelvűen kommunikáljanak a lakossággal.

Amit ajánlani tudunk, támogatjuk az önök ügyét az erdélyi magyar, a székely és magyarországi közvélemény előtt, valamint a világ magyarságának közvéleménye előtt.

Valamint, a törvény keretei között, támogató utcai rendezvényeket és jogi-közigazgatási akciókat is vállalunk a székelyek lakta településeken.

Legnagyobb tisztelettel

A székely nép


Kapcsolódó: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése