2021. április 17., szombat

Nevetséges. Gődény csoportjából, az elvileg jogi akciókkal foglalkozó, Jogorvoslat nevű csoportból kimoderálják a Ruszin Kárpátalja tudósításait

Dr. Gődény György, aki a járványrealisták közül gyakorlatilag az egyedüli, akit a balliberális média is, és a kormánypárt víruspánikos médiája is folyamatosan futtat, mint ennek az egészségügyi-politikai ideológiának az egyedüli vezéregyéniségét, több, mint egy év után jött rá, hogy létezik olyan is, hogy jog. Élő videóban fordult a követőihez, hogy próbálják meg jogi úton érvényesíteni igazukat, jogi akciók keretében, valamint létrehozott egy csoportot a  Facebookon, Jogorvoslat név alatt.

Na most, a Ruszin Kárpátalja nevű blogon gyakorlatilag a médiavírus mizéria elejétől jogi-közigazgatási akciók tömkelege található, ennek fényében teljesen érthetetlen, hogy miért nem engedik be a Jogorvoslat nevű csoportba az ezekről szóló posztokat. 



Szánalmasra sikeredett magyarázatában az egyik admin arra hivatkozik, hogy nem szapuljuk a fideszt (a fideszes szarvasi polgármester elleni Egyenlő Bánásmód Főigazgatósági panasz volt az egyik kimoderált poszt), és nem megyünk bele vakcinaháborúba (az AstraZeneca magyar áldozatait firtató közérdekű adatigénylés volt a másik kimoderált poszt), mert arra ott van más ezer csoport.



Gődényt többször is kritizáltam nyilvánosan a kizárólagosságra való törekvése és a nagyképű arcoskodása miatt (katolikus székely létemre a zsidó imaszalag tetoválásának sem tapsoltam, igaz). Nem tetszett a lenéző hangnem, ahogy például a Le az adók 75%-ával minipárt egyik első köztéri akcióját fikázta, vagy ahogy a Mi hazánk, 4%-on álló, parlamenti képviselettel is rendelkező másik, a normalitás felé tendáló politikai pártot is lenézően kezelte. Viszont azokat az akcióit, amelyek erre érdemesek voltak, méltattam, és soha nem moderáltam ki semmilyen, legtöbbször mások által megosztott megnyilvánulását a saját csoportjaimból. 

Álláspontom szerint tehát ez, hogy a blogbejegyzéseimet nem engedik be a Jogorvoslat csoportba, kicsinyes és nevetséges bosszúnak tűnik. A közösség érdeke, hogy nem csak az egy év után nagy nehezen és kényszerből, hanem azonnal, rögtönreagáló üzemmódban ébredő, és konkrét elképzelésekkel is bíró személyek akcióiról is, mint például az én akcióim, megfelelő tájékoztatást kapjanak. 

Kapcsolódó:

Bírságmegvető bátorság - a "Le az adók 75%-ával" párt ifjú aktivistái bravúros köztéri akcióban tüntettek a hazai vendéglátósok mellett, a Mi hazánk is jelen volt.(ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése