2021. április 11., vasárnap

Ilyen nincs és mégis van. Müller Cilink okosabbnak hiszi magát PCR témában Kary Mullisnál, aki ugye feltalálta a PCR-t, és ezért Nobel díjat is kapott

Kioktató hangnemben közölte az új koronaexoszóma okozta "fertőzés" diagnosztizálására használt PCR tesztekről alkotott véleményét Müller Cecília országos tisztifőorvos arra a 8 oldalas közérdekű panasz és beadványra, amelyet Gurabi Ágnes küldött el neki, és amely beadvány az Alma telegram csoport által kidolgozott jogi dokumentum volt. 

A beadvány 28 oldalban taglalta a PCR tesztek teljes alkalmatlanságát ún. "vírusok" detektálására, a válasz (amely egyúttal szakvélemény is), azt ecseteli, hogy "a lakosság nagy része a legtöbb kórokozóról, fertőző betegségről és az alkalmazott diagnosztikai módszerekről sem hallott", majd kifejti, hogy 40 évvel ezelőtt, mikor Kary Banks Mullis felfedezte a PCR módszert, az még valóban nem volt alkalmas vírusdetektálásra, azonban azóta (valamilyen, nem részletezett módon) alkalmas lett. 

Arról, hogy Kary Banks Mullis élete utolsó pillanatáig kitartott ezen álláspontja mellett, hogy az általa kidolgozott módszer nem alkalmas vírusdetektálásra, Müller Cecília nem nyilatkozott. 

Az országos tisztifőorvos számos más szakmai állásfoglalást is közöl, többek között, hogy a Sars-Cov2 "vírust" a magyar "tudósok" is "külön vírusnak" tekintik, valamint, hogy az Alkotmánybíróság szerint tudományos kérdésben alapvetően csak maga a tudomány lehet kompetens állást foglalni. 






Kary Mullis az általa kifejlesztett PCR módszer vírusdetektálásra való alkalmatlanságáról: 


Kapcsolódó:

Menetrendszerinti levélváltás az országos hisztifőorvossal: a PCR tesztnél azért kell a DNS minta, mert a "vírus" a sejtekben lakik. (Oké, de hogy van akkor a cseppfertőzéssel?) (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

A tesztekkel generálják a "járványt"? Közérdekű adatigénylési mozgalmunkkal ezt kívánjuk kideríteni (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése