2021. április 29., csütörtök

Lódít a rendőrség, szerintük a szakemberek egységesen vakcinapártiak - panasz a tiltott emberkísérletes feljelentésem elutasítása ellen

Panaszt nyújtottam be a tiltott emberkísérlet gyanújával a vakcinainfo.gov.hu internetes oldal üzemeltetői ellen tett feljelentésemet elutasító, a Budapesti Rendőr-főkapitányság által kiállított határozat ellen. 

A határozat arra alapozva utasította el a feljelentésemet, hogy állításuk szerint, noha szinte köztudomású tény, hogy jelenleg nem ismerjük a COVÍD-19 betegség elleni "vakcinák" hosszú távú hatásait, ezzel együtt egységes valamennyi szakember véleménye, hogy ezek a vakcinák még mindig jobbak, mint a betegség. 

Valamint megállapítják, hogy a COVID-19 "vakcinák" beadása önkéntes és az egyén saját döntésére és felelősségére van bízva. 

Panaszomban arra hivatkozom, hogy az alaptörvény értelmében nem szakemberek véleménye a mérvadó a különböző jogesetekben, hanem a törvény. És az egészségügyi törvény 157. cikke egyértelmű, az olyan egészségügyi beavatkozás, amelynek során nem teljesen ismert és kivizsgált hatású hatóanyagokat alkalmaznak, orvostudományos kutatásnak minősül. 

Továbbá ugyancsak az egészségügyi törvény, valamint a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya vonatkozó cikkei értelmében orvostudományos kutatást csakis az alany teljes körű tájékoztatásával és írásos beleegyezésével lehet végezni. Így a COVID-19 elleni "vakcinák" beadását is csak így lehet végezni, minden egyes alkalommal. 

Viszont megállapítom, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon nem található információ a beavatkozás orvostudományos kutatás jellegéről, és az alanyok által kitöltendő formanyomtatványon sincs erre utalás. 

Megállapítom, hogy, noha a rendőrség elismeri tényként, hogy nem ismerjük a "vakcinák" hosszú távú hatásait, de nem mondja ki, hogy akkor ez orvostudományos kutatás.  

Valamint közlöm, hogy tételesen hamis a rendőrség azon állítása, hogy a szakemberek véleménye teljesen egységes a "vakcinákat" illetően, ennek bizonyítására a tisztánlátó orvosokat, dr. Wolfgang Wodardot és dr. Sucharid Bachdit is felsorolom, mint olyan szakembereket, akik megkérdőjelezik ezeknek a "vakcináknak" a szükségességét és biztonságosságát. 






Kapcsolódó:

BRFK: "köztudomású", hogy a "vakcinák" hosszú távú mellékhatásai nem ismertek, ezért nem gond, ha nem tájékoztat róla senki (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése