2021. április 4., vasárnap

Tiltott emberkísérlet gyanúja miatt tettem feljelentést, tanúnak hívom dr. Pócs Alfrédot, Toroczkait, Falus Andrást, Bakó Beát, de az RTL Klubot is


Feljelentést tettem azon ismeretlen személyek ellen, akik a vakcinainfo.gov.hu oldalt működtetik, mert álláspontom szerint az oldalukon reklámozott egészségügyi készítmények alkalmazása orvostudományi kutatás és a rendelkezésemre álló adatok alapján úgy gondolom, hogy fennállhat a Btk. 218 § (1) b) bekezdés szerinti egészségügyi önrendelkezési jog megsértése, a jogosult teljes körű tájékoztatása és beleegyezése nélküli, emberen végzett orvostudományos kutatás cselekményének tényállása.

Btk. 218. § (1) b) bekezdés kimondja:

“Egészségügyi önrendelkezési jog megsértése (emberi méltóság és egyes alapvető jogok elleni bcs.) 

218. § (1) Aki beleegyezéshez vagy hozzájáruláshoz kötött 

b) emberen, embrióval vagy ivarsejttel végezhető orvostudományi kutatást, 

a jogosult beleegyezése vagy hozzájárulása nélkül végez, vagy a beleegyezés és a hozzájárulás jogának gyakorlásához szükséges, törvényben előírt megfelelő tájékoztatást elmulasztja, bűntett: 3 év.”

Feljelentésemben hivatkozok a Nemzeti Népegészségügyi Központ egyik válaszára, amelyben közlik, hogy nem rendelkeznek adatokkal a Pfizer-BioNTech óriáscégek által előállított Comirnaty készítmény beadása utáni 10 éven belül jelentkező, közép és hosszútávú egészségügyi mellékhatásokról. 

Megállapítom, hogy amennyiben nincs adat ezekről a közép és hosszútávú hatásokról, úgy a készítmény alkalmazása az 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről, 157. § értelmében orvostudományi kutatás, olyan hatóanyagok alkalmazása, amelyek hatása nem teljesen ismert és kivizsgált. 

Az 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről, 157. § kimondja:

“157. § Az emberen végzett orvostudományi kutatás (a továbbiakban: kutatás) célja a betegségek kórismézésének, gyógykezelésének, megelőzésének és rehabilitációjának javítása, okainak és eredetének jobb megismerése, beleértve olyan beavatkozásokat és megfigyelési módozatokat is, amelyek eltérnek a megszokott egészségügyi ellátás során alkalmazottaktól, illetőleg, amelynek során még nem teljesen ismert és kivizsgált hatású tényezőket (hatóanyagok, anyagok, eszközök, eljárások, módszerek, körülmények, feltételek) alkalmaznak.”

Megállapítom, hogy a közéletben szereplő több személyiség is emberkísérletnek nevezi az új koronavírus elleni, mRNS tehnológiával előállított készítmények, ún. "védőoltások", és így köztük a Comirnaty készítmény alkalmazását a lakosságon. Ezekre  a személyekre lehetséges tanúként hivatkozom.

Hivatkozok arra is, hogy a vakcinainfo.gov.hu oldalon található ugyan egy formanyomtatvány, amelynek neve "Hozzájáruló nyilatkozat COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához", viszont ez az űrlap nem tartalmaz tájékoztatást arról, hogy az illető személy orvostudományi kutatás alanyává válik, az űrlap orvostudományi kutatást nem is említ.

Kérem az illetékes szervet, hogy vizsgálják meg, az iilető készítmények alkalmazása a nemzetközi jog szerinti orvosi kísérlet-e, illetve a magyar jogrend szerint orvostudományos kutatás-e. Amennyiben igen, kérem, hogy vizsgálják meg, volt-e minden érintett megfelelően tájékoztatva erről és adta-e írásos beleegyezését ehhez az egészségügyi művelethez. 








dr. Pócs Alfréd ezen a videón, 3.25-nél beszél az oltásról, mint emberkísérletről:

 

Toroczkai pedig ezen a videón beszél emberkísérletről az oltások kapcsán, 3.38-nál:

 

Az RTL Klub Fókusz című műsorában (teljesen érthetetlen módon) COVID-19 emberkísérletről beszélnek:


Kapcsolódó:

Müller Cecíliának nincs adata arról, hogy például a Pfizer-vax ne okozna teszem azt görcsös izomrángást, agyvérzést vagy halált (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Immunológus: "Bizonyos értelemben emberkísérletnek mondható minden most bevezetett vakcina" (alfahir.hu) 

2020 VILÁGMÉRETŰ EMBERKÍSÉRLETE A LOCKDOWN VOLT, 2021-É AZ OLTÁS LESZ (azonnali.hu)

https://vakcinainfo.gov.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése