2021. április 14., szerda

Magyarország az előkelő negyedik helyen világviszonylatban az 1 millió főre eső, könyvelt újnátha-elhunytak számában. Népirtás?

A worldometers.info, az új nátha számadatait világviszonylatban követő internetes oldal tanúsága szerint Magyarország negyedik a világranglistán, ami a lakosság 1 milliós számára vetített, a hivatalos statisztikai adatok szerint újnáthához köthetően elhalálozott személyeket illeti. Magyarországot csak Gibraltár, Csehország és San Marino előzi meg ezen a listán jelen pillanatban. 




Számos jel utal arra, hogy a jogkorlátozásokra, arcelfedő újvilágrend maszkokra és géntehnológiájú injekciókra épülő ún. "magyar járványkezelési modell" csúfosan megbukott. 

Talán emlékszünk még arra, hogy az orosz kormányfőhelyettes, Tatjana Golivka milyen egyértelműen szögezte le, hogy az orosz járványügykezelés valós, a megbetegedések és halálesetek matematikai, igen alacsony számában mérhető hatékonysága abban rejlik, hogy nem korlátozzák az emberek jogait, legfőképpen a szabad mozgáshoz való jogot és ezáltal igen hatékonyan érték el a nyájimmunitást. 

Orosz kumulált járványügyi adatok, újnátha esetében. Megállapítható, hogy lakosságarányosan 3,5-ször annyian haltak meg Magyarországon újnáthához köthetően, a hivatalos, a magyar kormány által publikált adatok szerint, mint Oroszországban. 


A kormánypárti és ellenzéki média által agyonszapult svéd járványkezelési modell is, kicsivel több, mint fele összhalálozást produkálva, messze elmarad az orbáni rémrezsim halálozási adataitól.


Említhetjük még az újvilágrend stílusú, nem bizonyítékokra, hanem megmondóemberek "véleményére" alapozó kínai-orbáni járványkezelési modell totális fiaskójaként Texas esetét, ahol a kormányzó minden járványügyi korlátozást eltörölt, beleértve az újvilágrend maszkhasználatot is, és a számok meredeken csökkenni kezdtek, amely jelenség még az újvilágrend járványkezelés "pápáját", Anthony Faucit is szótlanul hagyta. 

Úgy általánosságban, a worldometers.info oldal adatait figyelve megállapítható, hogy  a magyar járványkezelési modell, amelyik valamilyen rejtélyes oknál fogva a hatékonyságot nem az elhalálozottak alacsony számában, hanem a beoltottak magas számában méri, csúfos, emberéletekben mérhető kudarcot vallott, amellett, hogy emberi jogi szempontból is totális kudarc. 

Az elképesztő halálozási statisztika a jelenlegi vezető elit, és közülük is kifejezetten a magyar kormány, valamint tanácsadói körük büntetőjogi felelősségének lehetőségét is felveti, akár foglalkozás közbeni veszélyeztetés, akár még súlyosabb, emberiesség elleni bűncselekmények vagy népirtás lehetőségét is.   

Kapcsolódó:

A lezárások miatt terjed a koronavírus Európában az orosz kormányfőhelyettes szerint (hvg.hu) 

Orbán: A sikeres járványkezeléssel mutatunk példát a következő nemzedéknek (444.hu)

"Evidencia", hogy a korlátozások a kamukuvikk "terjedését" akadályozzák, nagyképűsködik az EMMI. Azaz nincs rá semmiféle tudományos bizonyíték. (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése