2021. június 19., szombat

Gestanyó nem tartja számon, hogy hány médianátha "fertőzött" van korosztályonként, és kikéri magának, hogy ilyent tőle ne is kérjenek

Válaszolt Müller Cecília országos tisztifőorvos arra a közérdekű adatigénylésemre, amelyben az iránt érdeklődtem, hogy milyen az "új koronavírus" fertőzéssel diagnosztizált betegek életkor szerinti eloszlása, valamint az ebben a "betegségben" hivatalosan elhalálozottak életkor szerinti aránya. 

Adatigénylésem célja az volt, hogy hivatalos dokumentummal rendelkezzek arról, hogy a különböző korosztályok milyen statisztikai gyakorisággal "betegednek meg" a médianáthában a járványkormány-statisztika szerint,  a dokumentum alapján pedig bizonyíthatóan állítani, hogy a fiatal korosztályok, a gyerekek elhanyagolható eséllyel betegszenek meg ebben a náthában, tünetmentesen átesnek rajta, ezért esetükben a "vakcinának" nevezett mRNS terápiás kezelés nem indokolt. 

Válaszában, az első adatsorra vonatkoztatva Cecília kikérte magának, hogy ő minőségileg más adatsort kelljen összeállítson kizárólag az adatigénylő kedvéért, és ebbéli álláspontjának indoklásául AB végzést is idézett, majd elutasította az adatigénylést.

A második adatsorra vonatkozóan tájékoztatott, hogy a kért adatok megtalálhatóak a koronavirus.gov.hu internetes oldalon. 

Az oldalt böngészve megállapítható, hogy az "új koronavírusban" "elhalálozottak" listájában szerepel azok kora is, noha nincsen korcsoportonkénti bontásban az adatsor. 


Kapcsolódó:

A villámcsapás is sokkal nagyobb veszély a gyerekekre statisztikailag, mint a "kovid", állítják angol tudósok (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Felelős Szülők és Emberek közössége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése