2021. június 1., kedd

Tüntetést jelentettem be június 4-re, Lónyára a párizsi diktátum nemzetközi bíróságon való megtámadásáért és a kovidfasizmus ellen

Rendezvényt jelentettem be, a Korona Igazsága csoport tagjaként, június 4-re, délután 17.00 ótai kezdettel a lónyai világháborús emlékmű előtti közterületre.  

A rendezvény témája szerint tüntetés azért, hogy a magyar kormány a Hágai Nemzetközi Bíróságon támadja meg a párizsi békeszerződést azon az alapon, hogy az alapvető emberi jogokat, valamint a nemzetközi jogban leszögezett közösségi jogot, a népek önrendelkezési jogát is sérti.  

Továbbá, a második Trianonként is értelmezhető kovidfasiszta intézkedések elleni tüntetés. Az "új koronavírus" ürügyén magyarok millióit állítják egymással szembe, "védettekre" és védtelenekre osztva őket egy plasztik azonosító kártya segítségével, amely kártya funkcióját tekintve nagy hasonlóságot mutat az 1930-as évek Németországában kibocsátott ún. árja útlevéllel, amelynek birtokosa mehetett színházba, moziba, állatkertbe, sportrendezvényekre, míg akik ilyennel nem rendelkeztek, azok nem látogathatták ezeket a helyeket.


 A rendezvény elektronikusan lett bejelentve a rendőrség NOVA rendszerén keresztül.





Kapcsolódó:


Megemlékezés a trianoni békediktátum 100. évfordulóján, lónyai II. világháborús emlékmű (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése