2021. június 2., szerda

Rusnyai "rámutatott", hogy akik nincsenek beoltva, veszélyeztetik a beoltottakat is - de lássuk, van-e erre bizonyíték

Közérdekű adatigényléssel fordultam Müller Cecília országos titsztifőorvoshoz, amelyben azt kérem, hogy tájékoztassanak, 2020 március 11-e óta hány esetben azonosítottak olyan, új koronavírussal, vagy annak valamelyik “új mutánsával” pozitívan tesztelt, az új koronavírus-fertőzés ellen beoltott személyt, akit kétséget kizáróan, mikrobiológiailag is bizonyítható módon olyan személy testéből származó egy vagy több ún. “új koronavírus”, vagy annak “új mutánsa” betegített meg, aki nincsen beoltva. 

Valamint kértem, hogy ismertesse azt a mikrobiológiai eljárást, amely ezt a megbetegítési folyamatot kétséget kizáróan bizonyíthatja, a megbetegítés, a "megfertőzés" cselekménye jogi felelősének hitelt érdemlő azonosítására.



Egy korábbi, hasonló támájú adatigénylésre, amely nem az oltatlanok, hanem az ún. "vírustagadók" másokat megfertőző tevékenyégére vonatkozott, a Nemzeti Népegészségügyi Központ már közölte, hogy semmilyen adat nem áll a rendelkezésére, ami ezt bizonyítani tudná. 



Kapcsolódó:

Rusvai Miklós: akik nincsenek beoltva, azok az oltottakat is veszélyeztetik (portfolio.hu)

Egyetlen esetet sem tud igazolni a NNK, hogy ún. "vírustagadók" kuvikkfertőzést terjesztettek volna, mégis azt regéli, hogy a vírustagadás "veszélyezteti" a "védekezést" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése