2021. június 19., szombat

Rusnyai világolt, semmilyen hihető bizonyíték nincs arra, hogy oltatlan valaha "megfertőzött" volna oltottat (vagy bárkit)

Közérdekű adatigénylésemre adott válaszában az országos tisztifőorvos, Müller Cecília arról tájékoztatott, hogy nem tud választ adni arra a kérdésre, hogy van-e olyan adat a Nemzeti Népegészségügyi Központ birtokában, amely bizonyítana akár egyetlen esetet, hogy médianáthával "fertőzött", ám beoltott személyeket mikrobiológiailag bizonyíthatóan oltatlan személy testéből származó ún. "vírus" "fertőzött" volna meg.

Arra vonatkozóan, hogy egyáltalán van-e olyan mikrobiológiai eljárás, amely egy ilyen "fertőzést", mint történést kétséget kizáróan bizonyítani tudna, a tisztifőorvos azt válaszolta, hogy ilyen adattal nem rendelkezik. 

A közérdekű adatigénylésre azután került sor, hogy egy Rusvai nevű állatorvos nagy nyilvánosság előtt, sajtócikkekben fejtette ki ordas eszméit, miszerint az mRNS terápiát nem igénylő személyek "veszélyeztetik" az ilyen jellegű terápiát igénylőket. 



Kapcsolódó:

Rusnyai "rámutatott", hogy akik nincsenek beoltva, veszélyeztetik a beoltottakat is - de lássuk, van-e erre bizonyíték (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése