2023. május 6., szombat

Elutasították az oltott aktivista saját oltóorvosa elleni feljelentését - a hatóság nem látja bizonyítottnak a bűncselekményt

Elutasította a Baranya Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Költő Elődnek, a Vészharang Mozgalom tagjának a feljelentését. Előd az oltóorvosát jelentette fel tiltott génmódosítással járó beavatkozásért és beleegyezés nélkül végrehajtott orvostudományos kutatásért, azaz emberkísérletért, mindezt az ún. "COVID-19 betegség" ellen beadott ún. "védőoltás" miatt, amit Előd a kormány vakcinapropagandájában bízva vett fel. 

Az elutasító határozat alapján a rendőrség azért nem lát orvostudományos kutatást ezekben az injekciókban, mert állításuk szerint van olyan jogi norma, mégpedig a 2020 évi XII. tv.a koronavírus elleni védekezésről, ami kimondja, hogy az ezek injekciók nem minősíthetőek orvostudományos kutatásnak (a tv. erre vonatkozó cikkét nem említették).

A génmódosításra vonatkozó gyanút azzal utasította el a rendőrség, hogy a jelenlegi tudományosan elfogadott tájékoztatók szerint ezek az injekciók nem minősülnek génmódosításnak. 



Szerk. megj.: Janine Smith az Európai Parlamentben vallotta be, hogy nem vizsgálták, időszűke miatt, a Pfizer injekcióit azzal kapcsolatban, hogy megállítják-e az ún. "vírus" terjedését. Ez egyértelműen bizonyítja, hogy a Pfizer injekciói még nem teljesen ismert hatású készítmények, és ez pedig az orvostudományos kutatás jog szerinti definíciója. 

A génmódosítással kapcsolatban pedig létezik a reverz transzkripció jelensége, ami RNS átíródását jelenti DNS-re, azaz a DNS módosítását. Az pedig génmódosítás. Ahhoz, hogy kimondhassuk, nem történik mRNS injekciókkal génmódosítás, bizonyítani kéne, hogy egyetlen esetben sem lépik fel a reverz transzkriptáz jelensége. Amíg ez nem bizonyítható, addig az mRNS injekciók minősülhetnek génmódosításnak. A géncsendesítés, génkiütés amúgy szintén génmódosításnak minősül genetika tankönyvek alapján, úgyhogy még abban az esetben is, ha nem lépik fel a reverz transzkripció, önmagában az, hogy a sejtet más fehérje gyártására programozzuk át mRNS tehnológiával, mint amit eredetileg gyártott volna, génmódosítás.

Kapcsolódó:

Egy magyar oltott feljelentette az oltóorvosát (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Janine Small az EP-ben nevetgélt, hogy nem tesztelték a Pfizer vaxot - az OGYÉI-t kérdezem, hogy akkor mi is van (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

A Cominarty halálkoktél nem génmódosító, állítja az OGYÉI, a Pfizer és az Európai Gyógyszerügynökség (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése