2023. május 22., hétfő

Véletlen, meg nemattólvan meg öreg is volt, beteg is - újabb baloldali oltáscelebet veszítettünk el, a Padödő felét

Lang Györgyi a baloldali oltáspárti celeblista teljes kivéreztetésének legújabb állomása, nem sokkal Vágó István halála és Gálvölgyi mélyaltatásba kerülése után most a fősodratú média a Padödő egykori sztárjának halálhírét közli. 


Természetesen a 66 évesen elhunyt Lang Györgyi is hitt a kovid-mesében, és pláne annak maszkos meg injekciós részében, maszkot hordott és oltakozott szorgalmasan, ahogy Müller Cecília diktálta, és ezt reklámozta is, hátha a rajongói is kedvet kapnak hozzá, ahogy erről az Országos Roma Önkormányzat hivatalos oldala is beszámol egy kovidpropagandista cikkben és undorító videóban, melynek hányinger címe: "Oltass, hogy élhess!".

 

Ez a videó egyébként annyira durva, hogy tételesen felsorolom belőle az összes baloldali oltáspropagandistát, név szerint, hadd legyen meg:

Tehát itt a lista a videóból: Bódi Csabi, Bódi Guszti, Sárközi Lajos, Lang Györgyi, Oláh Gergő, egy bizonyos G.w. M, Bangó Margit, Oláh József, Falusi Mariann. Minden követőjüket kérem, jól gondolják meg, így két év távlatából, hogy ezek az illetők milyen útra is vitték önöket. 

És az internetes cikk az Országos Roma Önkormányzat oldaláról:





Egy érdekesség, az internetes kereső a H1N1 kamujárvány idejéből még olyan cikkeket dob fel, amelyek azt bizonyítják, hogy akkor Lang Györgyi még oltásellenes volt, nem volt hajlandó beoltatni magát az akkori méreggel, és nyilván életben is maradt, pedig hát már akkor is beteg volt. 



Kapcsolódó:

Oltass, hogy élhess! (oronk.hu)

Nem győzte meg Lang Györgyit a vakcinás ÁNTSZ-levél (origo.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése