2023. május 18., csütörtök

Újabb fordulat - hiába óbégatott Letoha, úgy tűnik, bizonyítható a grafénoxid jelenléte a halálinjekciókban


3 billió (!) dolláros kártérítési pert indít egy amerikai ügyvéd, Robert Barnes a Pfizer ellen, mert bizonyítottnak látja a grafén-oxid jelenlétét ezekben az injekciókban. 

Mint ismeretes, egy per után a Pfizert az amerikai állam a halálinjekciói dokumentációjának teljes nyilvánosságra hozatalára kötelezte, és a mintegy 80000 oldalnyi dokumentum eddig nyilvánosságra hozott töredékéből, annak hetedik oldalán máris fellelhető egy utalás a grafén-oxid alkalmazására.

A Reuters oknyomozóinak kérdésére a Pfizer szűkszavúan nyilatkozott az immár dokumentált grafén-oxid jelenlétről az injekcióik előállítási tehnológiájával összefüggésben, állításuk szerint mindössze grafén-oxid hálót alkalmaznak az injekciók biológiai mintáinak rendezéséhez, de ez nem kerül bele, mint összetevő, magába az injekcióba. A Pfizer egyébként cinikusan azt is válaszolta a Reutersnek, hogy amennyiben az injekciók összetevői érdeklik őket, nézzék meg a termék hivatalos fogyasztói tájékoztatóját. 

Karen Kingston amerikai biotehnológiai elemző és blogger azonban utánajárt, és nyomozása alapján kiderült, hogy már vizsgálták ezt a problémát és léteznek olyan tanulmányok, amelyek kimutatták, hogy az ilyen biológiai minta-rendezésnél elkerülhetetlen a grafén-oxid és a minta vegyülése, kötődése, ez pedig azt bizonyítja, hogy igenis ezen az úton belekerülhet a grafén-oxid az injekciókba. 

A grafén-oxid mérgezés egyébként a klasszikus ún. "kovid" tüneteket produkálja, úgymint fémes íz, szaglás és ízlelés elvesztése, fáradtság, láz, hidegrázás. A súlyos grafén-oxid mérgezés pedig vérrögképződéshez, véralvadáshoz vezet, és sok egyéb súlyos, életveszélyes, sok esetben halálos kimenetele van.

Minderről a Stew Peters Showban, Szőke Mária Magdolna feliratozásával:

   


Kapcsolódó:

A Pfizer titkosítani kívánt, de kiperelt dokumentumai valóban említenek grafénoxidot (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése