2023. május 24., szerda

Ha nem indul ellene eljárás, akkor Postáék ellen is szüntessék meg azt! - feljelentettem a kazár Zelenszkijt terrorcselekmény előkészületével


Feljelentettem a Budapest Rendőr-főkapitányságon Volodimir Zelenszkij kazár nemzetiségű ukrán bábelnököt terrorcselekmény előkészületének, valamint terrorcselekménnyel fenyegetés bűncselekményének alapos gyanújával, ugyanis, mint ismeretes, amerikai titkosszogálati szivárogtatások alapján nevezett bűnelkövető fel akarta robbantani a Barátság kőolajvezetéket, hogy ezzel zsarolhassa a magyar kormányt. 

Az elkövető ugyanakkor másokat is erre a cselekedetre buzdított, illetve próbált rábeszélni amerikai titkosszolgálati lehallgatási adatok alapján. 

A feljelentés azért is különösen fontos, mert a magyar sajtóban nagy visszhangot kapott egy tényállásilag hasonló  ügy is, a Posta Imre és körének büntetőügye, amelyben Posta Imre és több társa alkotmányos rend erőszakos megdöntésének előkészületével valamint emberölés előkészületével vannak megvádolva, mert erről nagy nyilvánosság előtt beszélnek egy youtube videóban, amit éppen ők osztottak meg, tettek nyilvánossá. 

Amennyiben tehát a magyar rendőrség nem indít eljárást Volodimir Zelenszkij ellen, aki több személy előtt beszélt arról, hogy szerinte fel kéne robbantani a Barátság kőolajvezetéket, vagy legalább nem kérvényezi az ukrán hatóságokat, hogy indítsanak ők eljárást ez ügyben, akkor Postáék ügyét is meg kell szüntetni, mert tényállásilag ők is csak beszéltek bűncselekmény elkövetéséről, semmilyen más konkrét előkészületet nem végeztek a bűncselekmények kivitelezése irányában.



Kapcsolódó: 

Zelenszkij a Barátság kőolajvezeték felrobbantásával akarta padlóra küldeni Orbán Viktor iparát (index.hu)

Megkezdődött a per, amelynek a vádlottjai meg akarták ölni Orbán Viktort (index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése