2023. április 26., szerda

Bezsarolták a Chemtrail rajongók az Országos Mentőszolgálatot, akik ezért tiltani akarják az oltásellenes kommenteket


Igazi virtuális háború dúl a Facebook térben az újvilágrend csatlósai és a normálisok között, lassan már három éve. 

Ennek a háborúnak egyik csatája zajlik az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) hivatalos Facebook oldalán. Ez az intézmény is megkövetelte munkatársaitól az mRNS méreginjekciókat a kovidfasizmus alatt, és ezért (vagy nem ezért) jó néhány mentős fizetett az életével az ún. "oltások" bevezetése óta. Ezt érzékelve, na meg a megszaporodott, "hirtelen rosszul lett", "tragikus hirtelenséggel elhunyt" stb. kezdetű posztokat észlelve a normalitáspártiak rendszeresen kommentelnek az OMSZ posztjai alatt.

Egy 11 ezer főt számláló csoport, a "Chemtrail rajongói csoport/ Chemtrail for everyone" elnevezésű, jól szervezett, szélsőséges woke, újvilágrend zsoldban álló globalista csoport azonban most besokallt a normálisak állandó, a megszaporodott halálesetek és az mRNS mérgek közötti vélelmezett összefüggést hirdető kommentáradatától, és úgy tűnik, konkrétan megzsarolták az OMSZ-t, hogy amennyiben nem vezet be cenzúrát és nem törli a normálisak kommentjeit, illetve tiltja ki őket az oldaláról, kénytelenek lesznek állandó jelentgetéssel akár az oldal működését is megbénítani. 



Az OMSZ behódolt a chemtrélesek zsarolásának és posztban hirdette ki, hogy az oltásellenesnek címkézett kommenteket nem engedik be többé az oldalra, és az ilyen kommentelőket is kitiltják az oldalról. 

Szerk. megj.: csak azt felejtette el az OMSZ, hogy ők nem egy fizikai személy, aki kommentelget a virtuális térben, és a neki tetsző dolgokat lájkolgatja, ami meg nem tetszik neki, azt tiltogatja, kedvére. Az OMSZ elvileg egy közintézmény, aki mindenki rendelkezésére kell álljon, és a hivatalos információinak közlési felületei mindenki előtt nyitva kell álljanak, az alaptörvény és az egészségügyi törvény szerint is. Így, ebben a formában ez az oltáselleneseket érintő újabb egyértelmű diszkrimináció egy közintézmény részéről.

Kapcsolódó:

Országos Mentőszolgálat (Facebook) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése