2023. április 29., szombat

Vágó István harmadik oltásként is fájzert vett fel, pedig Müller Cecília megmondta, hogy kínait kell - és tessék, meg is halt

A kovidfasiszmus alatt az ellenzéki-kormánypárti politikai színjáték és szemfényvesztés egyik főszereplője volt Vágó István, a  DK politikusa, műsorvezető, megmondó. A valószínűleg legalább háromszor (de kétszer biztosan) oltott Vágó volt ugyanis a céltáblája a kormánypárt idióta oltásellenes címkéjének, ha a kormánypárt az ellenzék ún. "oltásellenességét" akarta bizonyítani, folyamatosan Vágóra mutogattak, mert ugye ő vállaltan nem volt hajlandó a kínai és orosz mérget is reklámozni, hanem csakis az amerikai, angolszász mérgeket (mondjuk azokat nagyon). 

 A valódi oltáselleneseket egyébként a kormánypárttal kánonban támadó, az Orvosok a tisztánlátásért csoportnak gúnydíjat osztó Szkeptikus Társaságot megalapító DK-s az egyik Facebook posztjában nagyfejűsködik, hogy miért kéne neki harmadik oltásként, két Pfizerre kínait venni, mert ugye ezt a levelet küldte ki a háziorvosoknak, ajánlásként a Müller Cecília vezette Népegészségügyi Központ.



Vágó tegnap még a pápalátogatásról posztolt a Facebookon, ma meg már meg van halva, mégpedig "tragikus, felfoghatatlan hirtelenséggel", ahogy az oltottak általában, de nem attól (sic).


Kapcsolódó:

Meghalt Vágó István (24.hu)

Kínait mindenre? (mandiner.hu) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése