2023. április 1., szombat

Egy magyar oltott feljelentette az oltóorvosát


A Vészharang Egyesület alapító tagja, Költő Előd valószínűleg az első magyar oltott, aki büntetőfeljelentést tett a saját oltóorvosa ellen. 

Költő Előd azt panaszolta be a rendőrségen, hogy az oltóorvosa nem tájékoztatta az egészségügyi törvényben foglaltak szerint, teljes körűen őt az injekció lehetséges mellékhatásairól, így pedig megvalósult a beleegyezés nélküli orvostudományos kutatás bűncselekményének tényállása. Előd Janine Smallnak, a Pfizer nemzetközi piacokért felelős igazgatójának az Európai Parlamentben elhangzott vallomására is hivatkozik, Janine Small ugyanis beismerte az EP-ben történő kihallgatása során, hogy a Pfizer injekciók piacra dobása előtt nem tesztelték azokat arra, hogy immunizálnak-e, megállítják-e a Sars Cov 2 "vírus" terjedését.

A gyógyszeripari termék tehát nem volt teljes körűen kivizsgálva, hatásai így nem teljesen ismertek.

Előd ugyanakkor azt is állítja, hogy az mRNS alapú injekciók akár génmódosítást is megvalósíthattak a testében, mert minimális wikipédia kutakodás is kimutatja, hogy létezik a reverz transzkriptáz genetikai jelenség, azaz az RNS által módosulhat, bizonyos enzimek jelenlétében akár a DNS is, valamint vírusok is válthatnak ki reverz transzkripciót. A reverz transzkriptáz felfedezéséért egyébként Howard M. Temin és David Baltimore is orvosi Nobel díjat kapott.

Mint ismeretes, az EMA, az OGYÉI és az Európai Gyógyszerügynökség is azt állítja, hogy nem lehetséges a DNS módosítása azáltal, hogy a sejtek RNS-ét módosítjuk, viszont a reverz transzkriptázzal kapcsolatban még egyik hatóság sem foglalt állást.

Előd feljelentéséhez az oltottságát igazoló dokumentumokat is csatolta. 








Kapcsolódó:

Reverz transzkriptáz (wikipédia)

Noha a hosszú távú mellékhatásai valóban "bizonytalanok", nem emberkísérlet az mRNS "vakcina" az ügyész szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 


A Cominarty halálkoktél nem génmódosító, állítja az OGYÉI, a Pfizer és az Európai Gyógyszerügynökség (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Véletlenül nem székely a feljelentő? Költő nevűeket Háromszéken ismertem.
    Különben itt van egy cikk, ami 2020 decemberében nekem is beütötte a szeget:
    https://index.hu/belfold/2020/12/05/kariko_koronavirus_vakcina_biontech_pfizer/
    Kiemelve a mondatot:"A fehérjét kódoló, szintetikusan készített génből két óra alatt elkészíthető a módosított mRNS, amely aztán a szervezetbe bejuttatva működésbe lép. " SZINTETIKUSAN KÉSZÍTETT GÉN. ezen siklott át mindenki.Mi lép müködésbe az oltottban? ez a mondat lenne a lényeg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tolna megyei a feljelentő. Hát ez roppant jó kérdés. A rendőrség megizzadna, míg megválaszolnák.

      Törlés