2023. április 5., szerda

Cinikuskodik Orbán Viktor a 2021-es rekordhalálozással


Cinikus választ nyújtott arra a novemberi közérdekű bejelentésemre Orbán Viktor "miniszterelnök", amelyben arról kérdeztem, hogy mivel magyarázza a 2021-es év kiugró, az utóbbi száz év messze legmagasabb, 155.621-es összhalálozási mutatóját.

Orbán Viktornak a közérdekű bejelentésemben azt is javasoltam, hogy szíveskedjen megmagyarázni, hogy az általa a Sars Cov2 "vírus" elleni golyóálló mellényként aposztrofált ún. "oltás" évében, 2021-ben hogy léphetett elő mégis vezető haláloknak az ún. "COVID-19", hivatalos KSH adatok szerint.

Négy hónap után a tegnap elektronikus levél formájában kaptam meg a miniszterelnökség válaszát, amelyben azt állította Orbán Viktor, hogy "a sikeres oltási kampányoknak és az emberek fegyelmezett hozzáállásának köszönhetően Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa lett a koronavírus-járvány sújtotta időkben. "

A további újvilágrend-kompatibilis projektjeire rávilágítva a kovidfasiszta miniszterelnök arról is tájékoztatott, hogy a járvány kezelését is, az éghajlatváltozást, a gazdasági egyenlőtlenségeket, a népesség elöregedését, vagy az energia- és élelmiszerbiztonság kérdéskörét is ún. "tudományos evidenciák" alapján szabályozzák ők, a "politikusok", az ún. "kormány".

A válasz továbbá, közérdekű bejelentésemet úgy értelmezve, hogy az kizárólag statisztikai szempontból közelíti meg az utóbbi 100 év legmagasabb halálozását, cinikusan a Központi Statisztikai Hivatalhoz (KSH) irányított, hogy amennyiben a halálozások okai érdekelnek, ott megtalálhatom azokat.

Ezt tetézve Orbán a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz is átirányít, amennyiben az oltások hatékonyságára vonatkozó információk érdekelnének. 





Kapcsolódó:

Működött Orbán oltása - 2021-ben volt az utóbbi 100 év messze legmagasabb halálozása Magyarországon KSH adatok szerint (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 

Orbán Viktort kérdezem, hogy mit szól a tavalyi rekordhalálozáshoz (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

1 megjegyzés:

  1. A hazudozás, mellébeszélés már kóros Orbán Viktor Mihálynál.megfigyelhető ez a testbeszédéből is.
    Túlságosan magáévá tette a Davosban tanultakat. A psichopatákra jellemző módon mindezt úgy adja elő, hogy sokan elfogadják.
    Ceau is így tette, de az összes zsarnokra jellemző mindez.
    A cukros bácsi esete. Nézd a Gates-t, Sorost és a többieket...

    VálaszTörlés