2020. október 16., péntek

A balatonkenesei iskolaigazgatónő habzó szájjal védi a saját, rituális újvilágrend-maszkos iskolai rendeletét

Válaszolt az iskolai kötelező maszkviselés ellen indított iskola-kommandó keretében küldött kérelmemre a balatonkenesei iskola igazgatónőjé, Sellei Abigél. 

Válaszában az igazgatónő pontosítja, hogy szerinte nem öltözködési normát, hanem védőeszköz kötelező használatát írja elő az iskola újvilágrend-maszkviselésre vonatkozó rendelete, amelyre azért van szükség, mert nem biztosítható az 1,5 méteres "védőtávolság" a tanulók között.

Álláspontja szerint, ha az illető maszk használata nem sérti az emberi méltóságot tömegközlekedési eszközökön, boltokban, könyvtárban, akkor nem sértheti az iskolában sem. 

Azt állítja, hogy a szabadkőműves rituálé maszk a "járványügyi készenlét" ideje alatt a tanulók, családtagjaik és mindenki más "védelmét szolgálja".

Különösen érdekes az eszmefuttatása a közösségi normákról, álláspontja szerint ha bármely szabály elfogadásra kerül, akkor azt mindenki köteles egészen addig betartani, amíg hatályon kívül nem helyezik az illető jogi normát, azért, hogy a személyes szubjektív véleménye ne befolyásolja az illető norma érvényesülését.

Végül kifejezi álláspontját, miszerint, ha nem adnának az iskola területén szabadkőművés szájmaszkokat a nebulókra, az lenne a gyerekbántalmazás. 



Szerk. megj.: a szokásos vírushívő téziseket pufogtatja az igazgatónő, azok bármiféle értelmezése, neadjisten bizonyítása nélkül. Mindenki által elfogadott fogalomként használja például  a "védőtávolság" teljesen értelmetlen és érthetetlen fogalmat, bármilyen magyarázat vagy értelmezés nélkül, abból a hamis tézisből indul ki, hogy valamiféle "járvány" van, valamint minden bizonyíték híján azt állítja, hogy az újvilágrend maszk "véd". Az emberi méltóság fogalmával vajmi keveset bajlódik. 

A társadalmat szabályozó normákról minimalista, biorobot elképzelése van az igazgatónőnek, szerintem az ilyenek hajtották végre például a Benes dekrétumok alapján akár a pozsonyligetfalusi magyarellenes vérengzést is (az is "törvényes" volt, a Benes dekrétumok, amelyek kollektív bűnösséget mondanak ki a magyar és német etnikumra, és büntetés nélkül bántalmazhatóvá teszik őket, a mai napig hatályosak Felvidéken és Szlovákiában).

Az iskola kommandó keretében olyan iskolák kerülnek megkeresésre, amelyek, noha erre törvényi előírás nem kötelezi őket, tehát gyakorlatilag önszorgalomból előírják az illető iskolák tanulóinak a kötelező maszkviselést bármilyen iskolai élethelyzetben. A megkeresésben tájékoztatjuk őket a maszk kötelező előírásának lehetséges jogi interpretációiról, kiemelten a maszkhordatás gyerekbántalmazás és kényszerítés bűncselekményekként való értelmezéséről.

Kapcsolódó:

A balatonkenesei Pilinszky János Általános Iskolába is küldtünk egy jó kis levelet, hogy segítsük azt a családot, akik azért sem engedik maszkot erőltetni a gyerekeikre (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

2 megjegyzés:

  1. Félreértelmezte az igazgatónő a maszkviselés ajánlását.
    Nem az iskolának ajánlották, hogy viseltessen maszkot a tanulókkal.
    Az iskolának csupán azt rendelték el, hogy ajánlják a maszk viselését a tanulóknak, ha nem tudják betartani a védőtávolságot.

    VálaszTörlés