2020. október 29., csütörtök

Válaszolt az EMMI dühös iskolai maszkviselésellenes szülőknek, jelenlegi "tudása" szerint az NWO maszk "egészséges".

 A "Szülők a maszkmentes iskolákért és óvodákért" Facebook csoportból több elkeseredett szülő is levélben fordult az Emberi Erőforrások Minisztériumához, amely levelekben az iskolák jó részében kötelezővé tett újvilágrend maszkok gyerekeikre való erőltetése ellen tettek panaszt. 

Az egyik szülő levelében például emberkísérletnek nevezi a gyerekeken elkövetett iskolai maszkhordatást, kiemeli, hogy nincs tudományosan alátámasztva a maszkok egészséges jellege, valamint azt is, hogy törvényerejű jogi norma nem ír elő ilyen jellegű kötelezettséget gyerekeknek, csak ajánlás szintjén, és az iskolák mégis előírják saját hatáskörben a kötelező jelleget. 




Sutára sikeredett válaszában az EMMI a "világon mindenhol" alkalmazott ún. "távolságtartás", "higiéniai szabályok" és "szabályos maszkviselés" intézményeire hivatkozik az áljárványügyi "készenlétben", valamint azt állítja, hogy tudja, hogy a maszkviselés "hatékonyan hozzájárul" a kamujárvány "terjedésének lassításához". Továbbá azt is leszögezi, hogy jelenleg nem tud a maszkviselés egészségre káros hatásairól, valamint, hogy világszerte több tízmillió ember, köztük sok gyerek hordja ezeket az újvilágrend szájzárakat, a kellő önfegyelemmel - emeli ki az EMMI. 



Szerk. megj.: az EMMI, úgy tűnik, nem hallott Svédországról, ahol az egészségügyi miniszter szólította fel a lakosságot, hogy hagyjanak fel mindenféle szánalmas óvintézkedéssel, mert az áljárvány nem veszélyesebb a szezonális influenzánál. Nem hallott a többi északi államról, ahol szintén nagyon lazán kezelik a médiajárványt, mégsem haltak ki az év során. Nem hallott Fehéroroszországról vagy Türkmenisztánról, vagy a republikánus vezetésű amerikai államokról, ahol kamujárvány ellenes kamuintézkedések nélkül is vígan élnek az emberek. 

Ahhoz, hogy az EMMI-hez hasonló emberellenes hatóságokat kellő civil nyomás alá helyezzük, elengedhetetlen az öntudatos civil aktivizmus. Ez a levélváltás is megmutatta, hogy nem csak parlamenti képviselőknek szabad a hatóságokhoz fordulniuk, ha valamilyen közéleti probléma felmerül, hanem minden állampolgárnak joga van ehhez. 

Az utóbbi év eseményei azonban egyértelműen megmutatták, hogy nem csak joga van az állampolgároknak ehhez, hanem az egészségükre és gyerekeik egészségére törő hatóságok ellen kötelességük is a civil ellenállás összes eszközével fellépni és szembeszállni a zsarnoki, emberellenes egészségügyi diktatúra intézményeivel.  

Kapcsolódó: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése