2023. január 29., vasárnap

Az OGYÉI elég maradi - még mindig fenntartják, hogy a holtások megállítják a "virust", Janine Small állításai szerintük álhír

Válaszolt arra a közérdekű bejelentésemre az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet (OGYÉI), amelyben Janine Smallnak, a Pfizer gyógyszergyár nemzetközi piacokért felelős igazgatójának nevetgélős kijelentésére hívtam fel a figyelmüket. 

Mint ismeretes, Janine Smallt egy európai parlamenti ülésszakon hallgatták ki, azt állította nevetgélve, hogy sajnos nem volt idejük tesztelni az "oltásaikat" abból a szempontból, hogy azok megállítják-e a fertőzést, mert a piac igényeire kellett reagálniuk.  

Ezekkel a kijelentésekkel szembesítve a magyar OGYÉI megerősítette, hogy szerintük a Pfizer "oltásai" még mindig ugyanolyan "hatásosak és biztonságosak", és a Janine Small kijelentéseiről szóló sajtóhírek pontossága, tényszerűsége nem föltétlenül helytálló.

Ezt a megállapítását az OGYÉI arra alapozza, hogy  az Európai Gyógyszerügynökség feltételes engedélyével rendelkeztek ezek a készítmények, ebből az következik, hogy tesztelve voltak, tehát Janine Small állítása téves. Az OGYÉI szerint mindössze annyi történt, hogy "bizonyos" vizsgálatok utólag lettek lefolytatva, a feltételes engedély után. 

Az EMA egy év múlva rendes engedélyezési eljáráson is zöld utat adott ezeknek a készítményeknek, ez további bizonyítéka annak, hogy az injekciók "hatásosak és biztonságosak", állítja az OGYÉI.



Kapcsolódó:

Janine Small az EP-ben nevetgélt, hogy nem tesztelték a Pfizer vaxot - az OGYÉI-t kérdezem, hogy akkor mi is van (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése