2023. január 17., kedd

Fideszesek, erre válaszoljatok: Szijjártó Davosban?


Közérdekű bejelentésben fordultam Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterhez, miután egy, a Világgazdasági Fórumhoz köthető weboldalon információt találtam arról, hogy a külügyminiszter részt kíván venni a Világgazdasági Fórumnak a svájci Davosban tartott, jelenleg is folyó találkozóján. 

Közérdekű bejelentésemben Szijjártó tudomására hozom a tényt, hogy a hazaárulás btk. meghatározása a következőket tartalmazza: 

258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával, követik el. 

Közérdekű bejelentésemben azt is közlöm, hogy a Világgazdasági Fórum egy globalista szervezet, amely nyíltan hirdeti a magántulajdon felszámolását, a transzhumanizmust, a negyedik ipari forradalmat és az egyébként jogszabállyal betiltott Bajor Illuminátus rend nevű, 18. századi szervezet egyik fő célkitűzését, az Új világrendet (amely fogalmat, szófordulatként maga Szijjártó is előszeretettel használ nyilvánosan). 

Külön felhívtam a figyelmét, hogy nevezett Yuval Harari, a Világgazdasági Fórum nevű szervezet ideológusa szerint: "Egyszerűen nincs szükségünk az emberek nagy többségére", "az emberek meghekkelhető állatok". Yuval az emberek tömeges biometrikus megfigyelését hirdeti. 

Yuval Harari dokumentáltan egy bizonyos államformát, mégpedig a totalitárius diktatúrát preferálja, egy magyar lapnak adott interjúban erről nyíltan vall, mikor azt mondja: "A mesterséges intelligencia és gépi tanulás fejlődésével olyan tökéletes totalitárius rendszer építhető, amit nem láttunk még korábban."

Közérdekű bejelentésemben azt a tényt is közöltem, hogy a magyar alaptörvény 1. cikk (1) szerint 

 (1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége. 

Valamint arra a tényre is felhívtam a figyelmet, hogy a magyar alaptörvény a B) cikk 1), 2) pontjaiban kimondja: 

(1) Magyarország független, demokratikus jogállam. (2) Magyarország államformája köztársaság.

A magyar alaptörvénynek a magántulajdonra vonatkozó előírásait is felelevenítettem Szijjártónak, valamint azt is ismertettem vele, hogy a Világgazdasági Fórum szerint "nem lesz semmid és boldog leszel".

Fentiek alapján megállapítható, hogy ez a Világgazgasági Fórum nevű szervezet egy olyan szervezet, amely teljesen szembemegy a magyar alaptörvényben leszögezett alapelvekkel, azaz az alkotmányos renddel. Szembemegy az államformánkkal, a nemzetállam jellegünkkel, a magántulajdonnal, az alapvető alkotmányos értékekkel, ami maga az ember és annak elidegeníthetetlen jogai.

Ezek alapján azt javasoltam Szijjártónak, hogy lehetőleg ne vegyen részt ezen a rendezvényen, a hazaárulás btk. cikkének szövegéből eredő esetleges félreértések elkerülése végett. 



Kapcsolódó:

Gyerünk a Twitterre! - Toroczkai a Twittert reklámozza, méghozzá utcai harcos szerkóban (ruszinkarpatalja.blogspot.com) 


Mentegetőzik Szijjártó: azt nem is úgy gondolta, hogy "Újvilágrend" (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése