2023. január 12., csütörtök

Janine Small az EP-ben nevetgélt, hogy nem tesztelték a Pfizer vaxot - az OGYÉI-t kérdezem, hogy akkor mi is van

Nem vert túlzottan nagy hullámokat a sajtóban a hír, hogy az Ursula von der Leyer és a Pfizer kapcsolatát vizsgáló Európai Parlamenti ülésszakon Janine Small, a Pfizer gyógyszergyár nemzetközi piacokért felelős igazgatója egy az egyben, nevetgélve ismerte el, hogy nem tesztelnék a Pfizer mérget piacra dobás előtt, mert nem volt rá idő. 


A történet szerint 2022. október 10-re tárgyalást tűzött ki az Európai Parlament, amelyre meghívták Albert Bourla-t, a Pfizer elnökét, hogy nyilatkozzon az Ursula von der Leyennel kapcsolatos botrányos vakcinavásárlásról és általában a vakcinával hatásosságával vagy esetleges hatástalanságával kapcsolatban. 

 Bourla azonban nem nem jelent meg, hanem elküldte maga helyett Janine Smallt, a Pfizer nemzetközi piacokért felelős elnökét. 

A tárgyaláson Rob Roos holland képviselő, a Konzervatívok és Reformerek frakció alelnöke a vakcinák hatékonyságáról kérdezősködött, arról, hogy vizsgálták-e a vakcinákat abból a szempontból, hogy valóba védnek-e a vírus ellen, képesek-e megakadályozni a vírus elkapását és továbbadását. Small erre azt kacarászva válaszolta, hogy ezt nem vizsgálták, mert gyorsan kellett lépniük, a piac mozgását követve. 

A kérdés-felelet szó szerint így hangzott: 

Rob Roos: "Tesztelték-e a Pfizer C–19 vakcináját a piacra dobás előtt arra, hogy megakadályozza-e a vírus átadását?"

Janine Small válasza: "A kérdés tekintetében, miszerint piacra dobás előtt tudomásunk volt-e arról, hogy megállítja vagy immunizál, nos nem, nem volt ilyen, mert haladnunk kellett a tudomány sebességét követve és megértve, mi történik a piacon." 

 Rob Roos egy videóban tette közzé a kérdését és a feleletet, így kommentálva a nem semmi választ: „ha nem oltatod be magad, a társadalom ellen vagy – ezt mondta a miniszterelnökünk. Nos, milliókat oltottak be annak a mítosznak a jegyében, hogy "másokért is teszed". Mostanra világos, hogy ez csak egy olcsó hazugság volt.” 

Nos, mindenezek alapján joggal fordulhattam az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézethez, amely intézmény a mai napig azt hirdeti a Comirnaty nevű Pfizer injekcióról, hogy az megelőzi a COVID-19 nevű betegséget. Közérdekű bejelentésemben javasoltam az intézménynek, hogy magyarázza el, fentiek fényében honnan veszi, hogy a Comirnaty megelőzné a COVID 19 nevű betegséget, és milyen okból javasolja továbbra is az intézmény a készítményt a COVID-19 betegség megelőzésére. 


Közérdekű bejelentésemet az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalán keresztül nyújtottam be elektronikus formában. 

Kapcsolódó:

Egy következmények nélküli mondat a Pfizer egyik igazgatójától (magyarnemzet.hu)

1 megjegyzés:

  1. A tudomány sebességével ..., nem "a piac sebességével."
    Speed of science.
    Ezt a félere fordítást olvastam még valahol,lehet, hogy onnan nézted te is?
    Ez azért lényeges szerintem,mert az igazi tudománynak nincsen, nem lehet sebessége, hiszen alaposan tesztelni kellene mindent, kb 10 évet.
    Itt beismerte, hogy a "piacnak igényeinek engedve" kotyvasztottak karikóékkal együtt egy méreganyagot. Amiről nagyon is pontos ismeretük volt.

    VálaszTörlés