2023. január 14., szombat

Vérrögök vagy az alien?


A Németországban élő Bíró Éva osztotta meg Telegram csatornáján a következő videót. Nicky King balzsamozó filmre veszi saját munkáját, közben kommenteket is fűz hozzá munkatársával. Ezt találták egy oltottban annak halála után. Csak erős idegzetűeknek.



(A film részlet Steve Peters "Died Suddenly", azaz "Hirtelen halál" című filmjéből)

Egyértelmű, hogy nem csak egyszerű vérrögökről van szó, egyrészt méteres, egybefüggő "vérrögöket" látunk, másrészt az utolsó képsoron látszik, hogy az a valami inkább egy különálló parazitának, valamiféle különálló biológiai szervezetnek, "alien" szerű képződménynek tűnik, köze nincs megalvadt vérhez. És Nicky King hozzáfűzött kommentje, miszerint minél régebbi az oltás, annál nagyobbak ezek a valamik, arra enged következtetni, hogy ez konkrétan az oltottakban növekszik, fejlődik az idő múlásával.   

Valahol azonban logikus is, az mRNS tehnológia ismertetésénél a hivatalos álláspont szerint is, ráveszik egy genetikai trükkel az emberi sejteket, hogy bizonyos, a sejtmagjukban eredetileg nem kódolt fehérjéket (ún. "tüskefehérjéket") gyártsanak. A probléma azzal van, hogy a videón látható fehérje, amit ezek szerint maga az áldozat állított elő, se nem szívódott fel rövid időn belül, se nem állt le a "gyártása", ahogy azt a népességcsökkentő Bill Gates és például magyar tettestársai ígérték, hanem egészen a gazdatest pusztulásáig folytatódott, a gazdatest halálát okozva, hosszabb, rövidebb időn belül.  

Ezt megakadályozni, az oltottakat gyógyítani a józan paraszti észt követve csak úgy lehet, ha beazonosítják ezeket az emberi szervezet által gyártott, mutáns fehérjéket, hogy konkrétan mik ezek, és valamilyen módon vagy műtétileg eltávolítják, vagy feloszlatják azokat. 

Tényellenőrző cikkek szerint a "Hirtelen halál" jelenetei pusztán azért sokkolóak, mert a közvélemény nem ismeri a balzsamozók munkáját, nem látta ennyire testközelből. Állításuk szerint ezek hétköznapi vérrögök, amikkel minden balzsamozó találkozik a munkája során. 

Kapcsolódó:

A benned lakó gonosz: idegen, földönkívüli vagy mesterséges életforma a kovid injekciókban? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Anyám borogass - nem vérrögök, hanem hüllőkre jellemző fehérjék képződnek az oltottakban? (ruszinkarpatalja.blogspot.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése