2023. január 9., hétfő

Román oltásfasiszta önkormányzati képviselő pusztult el 3 Moderna méreginjekció után - nyugalma legyen csendes, példája intő


George Vasiliu, a 25 éves, konkrétan a legfiatalabb  bukaresti önkormányzati képviselő, a "Mentsétek meg Romániát" Szövetség (USR) tagja több Facebook posztjában is kiállt a kötelező "covid" injekciók mellett, és következetes is volt, saját magán próbált ki mindjárt 3 Moderna lövetet. 



Ebben a posztjában arról értekezik, hogy ő bizony felvállalja a kötelező oltás megosztó témáját, mert a végén a kötelező oltásból csak egészségesebben tudunk kijönni, tehát megéri.


Ebben a posztjában azt állítja, hogy a kötelező oltás szükséges, mert társadalomban élünk, és meg kell védenünk egymást, majd azt kérdi, vagy akkor engedjünk mindenkit jogsi nélkül vezetni? (szerk. megj.: hogy mi a kettő között az összefüggés, máig nem esett le nekem, pedig elégszer hallottam ezt a párhuzamot oltásfasisztáktól, de megmagyarázni egyik se tudta)

 


Ebben a posztjában a 3-ik Modernát reklámozza, szerinte nincs is semmi mellékhatás, csak a befőttesüveget könnyebben nyitja kicsit, azt vette észre. 

 


Az USR ifjú oltásfanatikusa még annak a kérdésnek a feltevését is büntette volna, hogy "de mit tudunk az oltások esetleges mellékhatásairól?", szerinte a járványhelyzetben ez nem szólásszabadság, hanem az oltásbizonytalanok eltántorítása, és ezáltal életük veszélyeztetése, tehát bűncselekmény.


 

Ugyan a harmadik Modernánál bizonyos kételyek merültek fel a mégoly buzgó oltásfasisztában is, 2021 október 28-i Facebook bejegyzésében némi idegesség már látszik rajta, mikor a kovidnackó román kormány is elismerte, hogy Modernából bőven sok a kettő. Posztjában ugyanis megköszöni oltóorvosának, hogy vakcinakísérletre használták. 


 

 A 25 éves, 3 Modernával feltuningolt George turbórákban hunyt el. Egy pizza után gyomorvérzést tapasztalt, a vizsgálat 4. fázisban levő, gyors lefolyású gyomorrákot állapított meg nála. Nyugalma legyen csendes, példája intő. 

Szerk. megj.: Egyik facebook oldalán az utolsó bejegyzésben egy ismerőse méltatlankodik, hogy az oltásellenesek nem szégyellik magukat, és az ifjú politikus halálát oltásellenes propagandájuk eszközeként használják. Oltásellenesként azt gondolom, hogy ekkora ziccert nyilván nem lehet pusztán udvariasságból kihagyni. Amellett a fickó hatóságilag kötelezően beoltott volna akár engem is, úgyhogy sajnálni pláne nem sajnálom, menjen lefelé a poroson a maga választotta ösvényen, egyetlen ilyenért sem kár.

 

Kapcsolódó:

Arhitectul și consilierul local USR, George Vasiliu, a murit. Avea doar 25 de ani și era vaccinat experimental împotriva Covid-19 (romaniainfo.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése